written by
Amanda Santana

3x Kleinschalig vergaderen bij Bilderberg in het groen

Meeting Spotlight 2 min

Een succesvolle meeting begint met een inspirerende locatie en een unieke vergaderruimte. Hier heb je aandacht voor elkaar en kom je echt tot de kern. Bilderberg tipt 3 unieke locaties tot 25 personen, gelegen in het groen. Want ook kleine gezelschappen verdienen grootse aandacht.

Samenkomen bij Bilderberg
Unieke locaties, op inspirerende plekken. Met alle faciliteiten in huis voor een geslaagde bijeenkomst. Waar je geniet van smaakvolle, lokale gerechten én waar op locatie een eigen servicepartner voor je klaarstaat om jou te ontzorgen. Dat is samenkomen bij Bilderberg. Dus staat er bij jou een MT overleg, een heisessie of een team meeting op het programma? Bekijk dan deze bijzondere locaties, wie weet zit jouw volgende locatie erbij!

De inspiratieruimtesvan Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

Of je nu tijdens een wedstrijdje tafeltennis wil brainstormen, op een comfortabele bank een coaching sessie wil organiseren of in een hangende sofa nieuwe ideeën op wil doen; bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh kan het allemaal. De zes inspiratieruimtes hebben alleen een eigen sfeer en unieke opstelling die zich perfect lenen voor bijeenkomsten tot 10 personen. Is het gezelschap groter? Combineer dan meerdere inspiratieruimtes of reserveer één van de andere vergaderruimtes van dit hotel. Mét uitzicht op de prachtige bossen van Garderen.

Photographer: Sander Damen | Copyright: CreativePhoto | www.creativephoto.nlAuthentiek vergaderen in de kasteelruimtes van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Wist je dat Bilderberg Kasteel Vaalsbroek naast grote meetings en congressen ook zeer geschikt is voor kleinere gezelschappen? In het kasteel vind je een diversiteit aan authentieke vergaderruimtes tot 25 personen. Kom samen in bijvoorbeeld De Jachtkelder, De Oude Keuken of geniet van het prachtige uitzicht over het landgoed vanuit De Tuinkamer. Laat je daarnaast verwennen door de bourgondische gastvrijheid van Limburg en alle ingrediënten voor een succesvolle meeting zijn aanwezig.

DATUM OPNAME:  06-06-2003
DIG. NR:  DIG 2003.31943
LOKATIE: KASTEEL VAALSBROEK
OPDRACHTGEVER: DOLCE VAALSBROEK
CONTACTPERSONEN: 
PRODUCTNAAM:TUINKAMER
ONDERWERP:VERGADEROPSTELLING


Brainstormen in de whiteboardroom van Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos
Creativiteit en verwondering, dat is het DNA van Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen, op de Veluwe. In de creative whiteboardroom is alles aanwezig om tot nieuwe ideeën te komen; een grote whiteboard wand, speelse zitjes zoals een zitzak of een schommelstoel en een creative kit met stiften, post-its, kleurplaten en meer. Deze vergaderruimte met uitzicht op het bos met de dansende bomen is de ideale vergaderruimte voor een bijeenkomst met een flinke dosis fun!


Dit is slechts een greep uit de inspirerende vergaderruimtes die je terugvindt bij Bilderberg. Laat ons weten met welk doel jij jouw volgende bijeenkomst organiseert en wij zoeken een passende, unieke vergaderruimte voor je. Voor welke groepsgrootte dan ook. Graag tot ziens bij Bilderberg!

Meeting Venues
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter