written by
Marije Wendt

5 perfecte locaties in Amsterdam voor een hybride bijeenkomst

Meeting Venues 2 min read

Een hybride bijeenkomst is niet meer weg te denken in deze tijd! Daarom hebben wij voor jou 5 perfecte locaties uitgezocht in Amsterdam waar jij zorgeloos een hybride bijeenkomst kan organiseren.

Dus mocht je op zoek zijn naar een toffe en inspirerende vergaderlocatie locatie in Amsterdam - zoek vooral niet verder want wij hebben 5 geweldige locaties voor jou op een rijtje gezet!

Hybrid bijeenkomsten: welke locaties in Amsterdam zijn er geschikt?

Hotel Arena

Hotel Arena is één van de meest historische gebouwen in Amsterdam. Het gebouw komt uit 1886 en ligt aan de rand van het centrum van Amsterdam. Voor deze locatie is niets te gek, ongeacht welke wensen of behoeften je hebt. Het hotel beschikt over verschillende vergaderzalen en de ander halve meter afstand wordt hier goed gehanteerd. Door de snelle internetverbinding in de vergaderzalen is Hotel Arena een van de beste locaties voor hybride bijeenkomsten in Amsterdam.

Book Hotel Arena Today

Capital C Amsterdam

De C staat voor creativiteit. Wanneer je bij Capital C binnen loopt, krijg je meteen een dosis aan nieuwe inspiratie binnen. Hier kan je allerlei evenementen en vergaderingen organiseren. Deze locatie staat bekend om het organiseren van evenementen waar je keer op keer versteld van staat.

Als je een hybride evenement of vergadering wil organiseren en zeker ervan wil zijn dat de stream niet wordt onderbroken en de juiste boodschap wordt overgebracht aan het online publiek - Capital C is de juiste locatie hiervoor!

Book Capital C Today

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

This venue is for corporates or anyone who wants something a bit more high-end. The building goes all the way back to the 17th century. The palace is a 5 star hotel with a Michelin star restaurant. You can also host an event in the 15th century St. Olofs chapel, the oldest chapel in Amsterdam. This venue has everything you need for your hybrid event. From Wi-Fi access to projectors and sound equipment. The palace can cover any and every need.

Wil je is een keer een locatie die iets luxer is dan anderen? NH Collection Amsterdam Barbizon Palace is een 5-sterren hotel mét het Michelin restaurant Vermeer. En wil je nou helemaal uitpakken - organiseer dan je hybride evenement of vergadering in de oude St. Olofs kapel. Deze locatie heeft alles dat je nodig hebt voor jouw hybride evenement of vergadering.

Book Barbizon Palace Today

Johan Cruijff Arena

Hybrid Meetings at Johan Cruijff Arena

De wereldberoemde Johan Cruijff Arena - duurzaam en innovatief. De thuisbasis van de Amsterdamse voetbalclub AFC Ajax en waar natuurlijk ook ‘’ons Oranje’’ speelt. Wil je is een keer écht een andere vergaderlocatie dan normaal? De Arena is niet alleen een voetbalstadion maar ook een perfect locatie voor vergaderingen en evenementen. De locatie biedt tevens ook alle mogelijkheden aan voor een hybride vergadering of evenement.

Book Johan Cruijff Arena Today

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam

Dit conventiecentrum heeft een grote vergaderzaal, talrijke tentoonstellingszalen en zeventien zalen van verschillende afmetingen. Wist je dat Postillion Hotels Nederland het allereerste 1.5 meter afstand evenement heeft georganiseerd? Dit was ook in een hybride vorm en hierdoor hebben zij goed laten zien wat zij jou allemaal kunnen bieden.

Book Postillion Hotel Today

Waar boek jij je volgende hybride evenement of vergadering?

Elke locatie heeft een unieke sfeer. Of je nu een klein of groot hybride evenement wil organiseren, één van deze locatie is sowieso geschikt!

Mocht je graag aanvullende mogelijkheden, tips, inspiratie of ideëen willen ontvangen - aarzel niet en neem vandaag nog contact op met onze meeting planners. Zij denken graag met je mee!

Meeting Venues hybrid meeting venues hybrid Bijeenkomsten Events Hybride
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter