written by
Marije Wendt

Bijzondere vergaderlocaties in België

Meeting Venues 2 min read

In België zijn over het hele land bijzondere vergaderlocaties te vinden. België is goed te bereiken en kent veel inspirerende locaties waar brainstormsessies en vergaderingen kunnen worden georganiseerd. Vergaderen in de buitenlucht of toch op zoek naar een hotel met historie en charmes? Wij hebben twee inspirerende locaties voor je!

In dit artikel maak je kennis met twee verschillende bijzondere locaties in België: Hotel Franq in Antwerpen en Het Melkhuisje vlakbij Mechelen. Waar boek jij jouw volgende meeting?

Sta jij met jouw locatie nog niet op onze website? Meld je dan vandaag nog gratis aan!

Hotel FranQ

Door de vele steden, rustige dorpen en veel plaatsen met prachtige natuur is het soms lastig om de bijzondere vergaderlocaties in België te ontdekken. Bijvoorbeeld Hotel FranQ, gelegen in Antwerpen en een prachtig juweeltje! Dit boutique hotel is dé plek om te vergaderen in Antwerpen.

Het hotel is gelegen in het centrum en op een steenworp afstand van de Onze-Lieve-Vrouwe-Kathedraal en het luxe winkelgebied Groenplaats. Over het eten hoef je je geen zorgen te maken want in het hotel zit een sterrenrestaurant met Tim Meuleneire als chef-kok.

👉 Boek hier jouw volgende bijeenkomst

Het Melkhuisje

Het Melkhuisje, gelegen in Bonheiden op een rustige locatie en omringd door natuur. Perfect voor jouw volgende bijeenkomst als je op zoek bent naar een locatie buiten de stad. Deze locatie bevindt zich in een groene omgeving en mensen voelen zich hier meteen thuis - plus, het is ook centraal gelegen in België!

In Het Melkhuisje wordt er gezorgd voor een veilige omgeving en voorzichtigheid is ook voor iedereen anders. Daarom zijn er verschillende voorzorgsmaatregelen aanwezig zodat iedereen zich prettig en veilig voelt:

  • Zaalopstellingen die coronaproof zijn;
  • De locatie is exclusief voor jouw vergaderbubbel;
  • De looprichtingen zijn eenvoudig en veilig;
  • Voldoende ramen voor ventilatie;
  • De locatie wordt 2 keer per dag gedesinfecteerd;
  • Mondmasker vergeten? Geen probleem!
  • Daarnaast ook handgel en zakdoekjes aanwezig;
  • Vergaderen en pauzeren kan in de open lucht gedaan worden;
  • En de grote snoeppotten zijn er niet, maar iedereen heeft zijn eigen ‘grabbelton’🍭 .

Gezellig bijeenkomen maar op een manier die verantwoord is!

👉 Boek hier jouw volgende bijeenkomst

Bijzonder vergaderlocaties in België: Het Melkhuisje
Het Melkhuisje in Bonheiden

Conclusie

Net zoals in Nederland zijn er talloze bijzondere vergaderlocaties in België. Hotel Franq is perfect voor jouw bijeenkomst als je op zoek bent naar een locatie in de stad en die charme heeft. Het Melkhuisje is uitstekend geschikt als je met jouw groep naar een plek buiten de stad wilt en waar men geïnspireerd kan raken door de natuur.

Weet je nog niet waar jouw volgende bijeenkomst plaats zal vinden? Neem dan een kijkje op onze website. Er staan meer dan 250.000 hotels en vergaderlocaties vermeld op ons platform.

Meld je gratis aan bij Insiders.

Wil je meer van dit? Sluit je aan bij andere meeting professionals die zich hebben aangesloten bij Insiders om gratis, handige en duidelijke artikelen over meeting planning te ontvangen in hun mailbox, één keer per maand.

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter