written by
Ria Colic

Boek flexibele vergaderingen bij NH Hotels

Meeting Spotlight Meeting Venues Meeting Planning 2 min

Ben jij onzeker over het inplannen van vergaderingen en evenementen voor volgend jaar? En ben je bang voor hoge annuleringskosten? NH Hotels heeft hier begrip voor!


NH Hotel Group

Met een gerust hart boeken voor 2022

Staan er voor begin volgend jaar al vergaderingen of bijeenkomsten op je planning? Bij NH Hotel Group kan je ze met een gerust hart alvast inplannen.

Hotel NH Bussum Jan Tabak
Hotel NH Bussum Jan Tabak

Bij NH Hotels weten zij dat plannen in deze onzekere tijd weer kunnen veranderen. Daarom vind je het misschien een lastig idee om al verplichtingen aan te gaan voor bijeenkomsten die misschien helemaal niet gaan plaatsvinden. Dat begrijpt NH Hotels, en daarom hebben ze flexibele annuleringsvoorwaarden voor de bijenkomsten die je nu alvast boekt voor begin volgend jaar. Zo kan je alvast rustig plannen maken met een relaxed gevoel. Vraag naar de voorwaarden bij het maken van je boeking.

Extra voordelen bij jouw bijeenkomst

Als je nu alvast bijeenkomst boekt bij één van de hotels, ontvang je tijdelijk extra veel voordelen. Verwen jouw deelnemers door te kiezen voor een gratis welkomstcocktail, een upgrade van jouw vergaderarrangement of koffie en thee bij aankomst. Daarnaast kan je gratis annuleren tot 48 uur voor aankomst, zijn de tarieven όόk de dag voor en na je bijeenkomst geldig en je ontvangt extra voordelen als je 20 of meer hotelkamers boekt.

Hotel NH Collection Barcelona Constanza
Hotel NH Collection Barcelona Constanza

Wil je meer weten over deze promotie? Neem dan nu contact op met het reserveringsteam en vergeet niet om de promotiecode “WELCOME BACK” te noemen. Deze actie is geldig voor boekingen tot en met 31 december 2021 voor bijeenkomsten die uiterlijk voor 30 april 2022 plaatsvinden, vraag naar de voorwaarden.

Hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
Hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

Vier de feestelijke decembermaand

Het jaar is bijna voorbij en dat betekent dat de feestmaand december in zicht is. Een mooi moment om dit bijzondere jaar feestelijk af te sluiten. Wil je jouw team, medewerkers of klanten verrassen? NH Hotel Group biedt veel sfeervolle locaties waar je het ultieme kerstgevoel samen kunt beleven.

Wat denk je van de bekende Wintertuin in hotel NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky of de oudste kapel van Amsterdam ‘Olof’s’ in NH Collection Barbizon Palace? Prachtige locaties in hartje stad. Ook The Greenhouse bij NH Schiphol Airport, De Rotonde in Noordwijkerhout en de Holland Hall in Den Haag zijn perfecte locaties voor een evenement. Organiseer je liever een intiem kerstdiner? Dan kun je ook denken aan bijvoorbeeld restaurant d’Vijff Vlieghen in Amsterdam, bistro ’t Gerecht in Groningen of VANE Restaurant in Eindhoven. Ze denken graag met je mee over de beste match voor jouw gezelschap.

👉 Boek nu een vergadering bij NH Hotels!


Meeting Venues Vergaderen Vergadering vergarderarrangementen Spotlight Annuleringskosten Flexibel
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter