Geniet van de Kerst samen met je Team bij NH Hotels

Meeting Venues 2 min

Zin in een gezellige kerstborrel?

December is een uitstekend moment om je relaties of medewerkers te bedanken. Ben jij op zoek naar een mooie locatie om kerst of het einde van het jaar te vieren met je team, het hele bedrijf of relaties? NH Hotel Group heeft vele sfeervolle opties, die je het ultieme kerstgevoel geven. Heb je zin in een kerstdiner, Afternoon Tea of een feestelijke cocktailparty? Wat het ook wordt, we kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.


Vijf handige vergaderarrangementen

Waarschijnlijk heb je de afgelopen maanden veel online bijeenkomsten bijgewoond, waarbij je uren met collega's, teams en klanten hebt doorgebracht via een scherm. Elkaar in het echt zien maakt simpelweg het verschil voor bepaalde bijeenkomsten. Ben jij op zoek naar een fijne en veilige plek om een vergadering te organiseren?

NH Hotels Vergaderen
NH Hotels Vergaderen

NH Hotel Group introduceert met trots vijf nieuwe vergaderarrangementen, waarbij je de touwtjes in handen heeft. Kies simpelweg het arrangement dat het beste bij jouw wensen past en voeg eventueel extra’s toe. Zo wordt het echt jouw vergaderdag.

👉 Bekijk de vergader arrangementen hier!


Luxe hotelmerk Anantara vestigt in Nederland

Een nieuwe mijlpaal voor NH Hotel Group, onderdeel van Minor Hotels. Het iconische hotel NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky wordt binnenkort namelijk het allereerste Anantara hotel in Nederland. Anantara is een luxe hospitality merk voor moderne reizigers die hen in contact brengt met authentieke plaatsen, mensen en verhalen. Hiervoor wordt het hotel momenteel omgetoverd tot een luxe hotel met extra faciliteiten, zoals een spa & wellness met 3 gespecialiseerde behandelkamers, een sauna, infrarood sauna en een hamam. De nieuwe fitnessruimte is uitgerust met de nieuwste technologie en een roterende klimmuur.

Anantara - Hotels, Resorts, Spas
Anantara - Hotels, Resorts, Spas

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky lanceert een scala aan experiences: lokale ervaringen om onvergetelijke herinneringen te creëren en mee naar huis te nemen. Beleef een culinair spektakel in de Royal Suite of hef het glas op het exclusieve dakterras met uitzicht over het oude stadscentrum. Ook vele ervaringen buiten het hotel behoren tot het aanbod en worden later dit jaar bekend gemaakt.

👉 Boek je volgende vergadering bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky nu!


nhow Brussels Bloom is geopend

Een schildersezel en verf bestellen via roomservice? Het kan bij het net geopende nhow Brussels Bloom in de mooie Botanique-wijk. Het thema ‘The Creative Hub: room for art’ spat er aan alle kanten vanaf. Zo zijn de kamers ingericht als kunstenaarsatelier, de badkamers geïnspireerd op een doka en is de ontbijtruime onder handen genomen door een graffiti artiest.

nhow Brussels Bloom
nhow Brussels Bloom

Het hotel is de ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomsten, mede dankzij de centrale ligging in de stad. Met 12 moderne vergaderruimten en een maximale capaciteit tot 350 personen zijn er veel mogelijkheden. Daarnaast heeft dit hotel het allergrootste scherm in heel Brussel van 17 bij 4 meter. Dankzij de bijzondere aankleding zullen gasten gegarandeerd geïnspireerd worden!

👉 Boek je volgende vergadering nu bij nhow Brussels Bloom!


NH hotels Vergaderen kerst Bijeenkomst vergarderarrangementen anantara
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter