written by
Ria Colic

HD Venues genomineerd voor de Horecava Innovation Awards!

HD Venues Nominated Horecava Innovation award 2022 1 min

We mogen met trots aankondigen dat HD Venues is genomineerd! De hybride vergaderoplossing van Meetingselect is genomineerd voor de Horecava Innovation Awards!

De Horecava Innovation Award 2022 is de jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodservice branche. De prestigieuze prijs wordt op 10 januari 2022 voor de 21e keer uitgereikt. Uit ruim 120 inzendingen is HD Venues genomineerd in de categorie ‘Digital, Apps & Social Media.

HD Venues is een oplossing voor meeting locaties om, op een attractieve manier, een virtuele bijeenkomst of evenement te organiseren, volledig in de uitstraling van de locatie. De software is zowel te gebruiken als verlengstuk van een in-person meeting of als 100% online variant. De unieke grafische mogelijkheden onderscheiden zich van bijvoorbeeld de statische Zoom presentaties. Bovendien is de software suite veel uitgebreider dan Zoom of Teams. Naast live streamen en het geven van interactieve workshops kunnen deelnemers op een leuke manier met elkaar in contact komen. HD Venues is een initiatief van Meetingselect en ondergebracht in een coöperatieve vereniging waarmee de oplossing voor de industrie, van de industrie is.”

Een onafhankelijke jury selecteerde voor de vier categorieën 16 nominaties. Deze 16 nominaties waren gekozen uit ruim 120 inzendingen. Het is HD Venues gelukt om genomineerd te worden voor de categorie ‘Digital, Apps en Social Media’.

Door de nieuwe maatregelen heeft Horecava de genodigde voorbereiding getroffen. De uitreiking zal op een alternatieve manier plaatsvinden, echter net zo feestelijk.

Klik op de foto voor de nominaties!
HD Venues Horecava Innovation award 2022
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter