Hoe om te gaan met de CoronaCheck App

Meeting Venues 5 min

De maatregelen van de overheid ten aanzien van Covid-19 veranderen continu.
Gelukkig geven de nieuwe regels onze klanten de ruimte om elkaar weer te ontmoeten en voor de locaties weer de ruimte om gasten te ontvangen.

Let daarbij op dat het tonen van een Corona vaccinatie bewijs of Corona test bewijs in veel gevallen van toepassing is. De meeste hotel- en vergaderlocaties hanteren de CoronaCheck App als controle bij binnenkomst of vragen naar een test bewijs.

Zodra je een aanvraag uitzet via het Meetingselect platform, is een verplichte vraag opgenomen waar de hotel- en vergaderlocaties op moeten reageren, tevens kun je heel makkelijk jouw vergadering hybride maken of een online component toevoegen.

De locatie zal het beleid wat zij hanteren op de offerte van Meetingselect vermelden, zodat je precies op de hoogte bent en hierdoor jouw deelnemers tijdig kunt informeren.

Voor vragen kun je Meetingselect altijd benaderen of je kunt zelf direct contact opnemen met de locatie. Onze Marketing afdeling zit zeker niet stil en zal jullie blijvend op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen.

Locaties uitgelicht:
Voor nu hebben we enkele locaties uitgelicht plus de Corona maatregelen die zij momenteel hanteren, zodat je goed geïnformeerd je boekingen kunt blijven maken!

Igluu Den Haag

Bij Igluu geloven we in 'lekker vergaderen'. Dat vertaalt zich in een ruim opgezette en comfortabele vergaderomgeving in een prachtig historisch pand met uitzicht op de Haagsche binnenstad, een  informele en professioneel huiselijke sfeer, goede koffie, heerlijk eten én persoonlijke aandacht voor onze gasten.

Igluu Den Haag is gevestigd in de binnenstad en goed bereikbaar met auto en OV. We beschikken over verschillende vergaderruimtes (twee met een eigen dakterras), geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Dé locatie voor jouw congres, hei-dag, workshop, training of vergadering met of zonder borrel.

Ook voor hybride meetings kan je bij ons terecht. Hiervoor kun je gebruik maken van onze ‘Meeting Owl’. Dit is een handige 360° camera, microfoon en speaker in één.

Corona maatregelen Igluu Den Haag

Bovendien hanteren wij sinds 25 september niet meer de 1,5 meter afstand maatregel. Om deze reden zullen wij de ruimtes niet meer standaard volgens deze maatregel indelen. Indien dit natuurlijk wel gewenst is, verzoeken wij je om dit tijdig aan te geven bij de gekozen locatie om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast, dient het scannen van een QR code met de CoronaCheck applicatie zelf te worden verzorgd. Mocht je dit door Igluu willen laten verzorgen, dan verzoeken we je om dit tijdig bij de locatie aan te geven en de mogelijkheden te bespreken.

👉 Boek nu je volgende vergadering bij Igluu Den Haag!


Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center hebben we constant onze zintuigen op scherp staan. We kijken voortdurend rond, proeven veel en luisteren goed zodat we onze service kunnen aanpassen aan de behoeftes van de nieuwe generatie reizigers. Met onze recent gerenoveerde kamers hebben we een plek gecreëerd waar onze gasten makkelijk kunnen werken of tot rust kunnen komen.

Met het nieuwe design voldoet Sheraton Amsterdam Airport aan de vernieuwde standaarden van het Sheraton hotelmerk. Het design van de gerenoveerde kamers is geïnspireerd op de bloemenvelden, weilanden en architectuur dat het hotel en Schiphol Airport zo rustgevend omringd. Elke kamer is zo ingericht dat het zich makkelijk kan aanpassen aan elk reisdoel.

Corona maatregelen Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Het Sheraton Amsterdam Airport zal de RIVM richtlijnen worden gevolgd. De anderhalf meter regel is komen te vervallen, er zal wel een coronabewijs nodig zijn om de zaal in te gaan of als er gebruikt wilt worden gemaakt van een F&B outlet. Het lunchbuffet is door de verandering in maatregelen weer geopend.

👉 Boek nu je volgende vergadering bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center!


Novotel Den Haag City Centre

Velen van je hebben wij al mogen verwelkomen in onze Beaufortzaal in Novotel Den Haag City Centre.

Zijn jullie ook zo nieuwsgierig om na onze heropening onze volledig gerenoveerde hotelkamers, zaal en brasserie Gallery61 te zien?

In 2021 vieren wij ons 30-jarig jubileum als hotel. Art, History and Local is wat ons het beste omschrijft en samen met de uitstekende service van onze teams halen we graag samen met u het beste uit uw meeting.
Twijfel niet langer en laat ons doen waar we goed in zijn, u verwelkomen!

Corona Maatregelen Novotel Den Haag City Centre

Het Novotel Den Haag City Centre hanteert het Coronabewijs. Dit zal voornamelijk gedaan worden in de banqueting, de bar en het restaurant. Bij deze drie locaties van het hotel, moet de deelnemer zijn/haar geldig coronabewijs bij de hand hebben. Indien de deelnemer deze niet heeft zal hij/zij niet worden toegelaten in de bovenstaande genoemde locaties. In de vergaderzalen kan er met de organisatie overlegd worden, dat de deelnemers zonder geldig coronabewijs toegang krijgen tot de vergaderzalen.

De anderhalf meter regel is in de vergaderzalen niet meer van toepassing.

👉 Boek nu je volgende vergadering bij Novotel Den Haag City Centre!


Tribes Amsterdam

The mind needs to travel to be creative!

Dit is de filosofie van Tribes Inspiring Workplaces. We hebben ons laten inspireren door nomadische stammen over de hele wereld en Tribes vormt de unieke stam de business nomads. Dit uit zich in stijlvolle meeting rooms, flexkantoren en co-working places die allemaal rijk zijn gedecoreerd volgens het thema van de Tribe. Onze locatie Tribes Amsterdam Amstel, in het thema van de Suri uit Ethiopië leent zich uitstekend voor corporate meetings en trainingen. Ook bijeenkomsten inclusief break-out sessies kunnen goed worden georganiseerd. Alle 10 zalen hebben daglicht en de locatie bevindt zich op loopafstand van het Amstelstation. Ook is er volop parkeergelegenheid op de locatie. Tot slot bieden we de mogelijkheid tot hybride bijeenkomsten. Uiteraard ben je ook van harte welkom op één van de 18 andere Tribes locaties.

Corona maatregelen Tribes Amsterdam

Tribes kan vanaf 25 september de vergaderzalen weer volgens de basis set up aanbieden. Tribes behoort niet tot de horeca of evenementen sector en is niet verplicht om de corona check app te realiseren. Hoewel, als de boeker wilt dat de corona check app word gebruikt zal Tribes dit realiseren, wel moet er aangegeven worden wat er gebeurd als iemand zich hier niet aan voldoet. Daarbij kan Tribes rekening houden met de anderhalf meter, dit dient bij de reservering te worden aangegeven, of er moet contact opgenomen worden met de desbetreffende locatie. Tribes zal in alles zich inzetten voor een veilige omgeving en volgt de RIVM richtlijnen die van toepassing zijn op Tribes.

👉 Boek nu je volgende vergadering bij Tribes Amsterdam!


Corona Check App Hotel Meeting Venues Vergaderen Vergadering Bijeenkomst Veranderingen QR Code Scannen Bewijs Regering RIVM Richtlijnen Novotel Sheraton Igluu Tribes Den Haag Amsterdam
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter