Karakteristieke vergaderlocaties in Nederland

Meeting Venues 2 min

Op zoek naar karakteristieke vergaderlocaties in Nederland die vlakbij of in een centrum liggen voor jouw volgende bijeenkomst? In dit artikel laten we je graag kennis maken met twee vergaderlocaties op verschillende plekken in Nederland: De Witte Vosch in Utrecht en Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Waar boek jij jouw volgende meeting? Kijk op onze website voor unieke & bijzondere vergaderlocaties over de hele wereld.

Sta jij met jouw locatie nog niet op onze website? Meld je dan vandaag nog gratis aan!

De Witte Vosch

De Witte Vosch ligt in het hart van Utrecht en bevindt zich in een monumentaal pand aan de Oude Gracht. Deze vergaderlocatie heeft 4 multifunctionele zalen en iedere zaal is net weer even anders.

De zalen hebben verschillende afmetingen en bieden ruimte aan groepen van 2 tot 130 personen. Daarnaast zijn de zalen iedere dag te boeken en ook zelfs in de avond!

Gastvrijheid, kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid staan bij de medewerkers van De Witte Vosch hoog in het vaandel. Alle gasten worden persoonlijk welkom geheten en de locatie zorgt ervoor dat de dag goed verloopt. Zorgen worden uit handen genomen en hierdoor heb je tijdens het evenement en de bijeenkomst alle aandacht voor je gasten.

👉 Boek hier jouw volgende bijeenkomst

Kasteel Oud Poelgeest

Oud Poelgeest in Oegstgeest is dé plek waar traditie en inspiratie samenkomen. Het landgoed is 10 hectare groot en hierdoor vergader je in een rustige en groene omgeving. Het is een inspirerende locatie, voorzien van moderne vergaderfaciliteiten en geschikt voor trainingen, vergaderingen en diners tot 100 personen.

Naast vergaderen kun je bij Oud Poelgeest ook overnachten. Heb je een meerdaagse training op de planning staan? Het hotel beschikt over 47 hotelkamers en een restaurant waar je met jouw gasten kunt genieten van een lunchbuffet en een uitgeserveerd diner in het vernieuwde restaurant!

Tevens is Oud Poelgeest een ideale locatie voor borrels en feesten tot 150 personen. En dit allemaal op slechts 10 minuten fietsen van Leiden Centraal.

👉 Boek hier jouw volgende bijeenkomst

Klik hier voor meer inspirerende vergaderlocaties in Zuid-Holland

Conclusie

Ben je op zoek naar karakteristieke vergaderlocaties in Nederland? Denk dan vooral aan De Witte Vosch in Utrecht en Kasteel Oud Poelgeest in Oestergeest, vlakbij Leiden. Beide vergaderlocaties zijn karakteristiek en zorgen ervoor dat jouw dag perfect verloopt.

👉 Boek jouw volgende bijeenkomst via Meetingselect

Weet je nog niet waar jouw volgende bijeenkomst plaats zal vinden? Neem dan een kijkje op onze website. Er staan meer dan 250.000 hotels en vergaderlocaties vermeld op ons platform.

Meld je gratis aan bij Insiders.

Wil je meer van dit? Meld je nu aan bij Insiders, net zoals andere meeting professionals, om handige en duidelijke artikelen over meeting planning te ontvangen in je mailbox, twee keer per maand.

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter