Laat je inspireren door Apollo Hotels & Leonardo Hotels

Meeting Venues 3 min

Fattal Hotel Group is één van de snelst groeiende hotelketens in Europa, ook wel bekend als Apollo Hotels & Leonardo Hotels in Nederland - wellicht ken je het mooie hotel Leonardo Royal Hotel in Amsterdam?

Apollo Hotels & Leonardo Hotels zijn te vinden op de mooiste locaties van Nederland, van bruisende steden en dichtbij luchthavens tot aan de kustlijn en in een groene omgeving, voor ieder wat wils! In dit artikel lees je waar Apollo Hotels & Leonardo Hotels onder andere mee bezig zijn geweest en hopen we je te inspireren met nieuwe locaties voor jouw volgende bijeenkomst 🌟

Passie voor Meeting & Events

Niet alleen staat gastvrijheid bij hen hoog in het vaandel, ook hebben zij een passie voor meetings & events. Fattal Hotel Group uit dit in uiteenlopende vergaderlocaties en toprestaurants. Denk bijvoorbeeld aan Event Centre Vinkeveen aan het water, teambuilding bij Veluwe Events, fine dining op 85 meter hoogte bij Floor17, maar ook The Harbour Club, Chef’s! Food & Drink in IJmuiden, Papendrecht en Groningen en de Bierfabriek Almere. Welk hotel je ook kiest, zij zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Blijf verbonden via Hybrid Meetings & Events 🧑‍💻

Een livestream organiseren voor een conferentie, vergadering of workshop? Apollo Hotels & Leonardo Hotels bieden de streaming oplossing voor elk event; van de nodige techniek tot de juiste opstelling in de zalen, die voor de juiste ambiance zorgen.

Hoe werkt dit dan precies? Zij verbinden het on-site evenement in een van de ruimtes met een online platform waar de deelnemers het evenement op een interactieve manier kunnen beleven. Van een plenaire sessie met bedrijfspresentaties, keynote sprekers en entertainment, tot break-out sessies, interactieve tafelopstellingen en netwerk- & matchmakingshulpmiddelen. Op deze manier kunnen er 500 kijkers aansluiten - gaaf!

Nog even wat feiten op een rijtje:

  • Gratis annuleren of verplaatsen naar een andere datum tot 2 weken van tevoren;
  • Mogelijk bij alle Apollo Hotels & Leonardo Hotels in Nederland & België;
  • Interesse gekregen in een hybride meeting? Neem dan contact op met onze meeting planners en zij informeren je graag verder!
Hybride evenement bij Event Centre Vinkeveen

Samen 👯‍♂️

Toch geeft een groot deel van de bevolking de voorkeur elkaar fysiek in de ogen te kunnen kijken. Als we dit doen, laten we dit dan op een veilige manier doen. De locaties zijn dan ook zo ingericht dat zij volledig voldoen aan de RIVM-maatregelen, want zowel de veiligheid van de gasten als die van de medewerkers, staan te allen tijde voorop 👍!

Het Meeting & Events team van Apollo Hotels & Leonardo Hotels kijkt samen met ons team en de klant naar de setting en sfeer die het best aansluit bij het type bijeenkomst. Zij zorgen ervoor dat de gasten op een aansluitende wijze geïnformeerd worden over de voorzorgsmaatregelen die gehandhaafd worden. Want zoals het slogan meldt ‘alleen samen krijgen we corona onder controle’.

🔦In de spotlight: Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Het hotel in Den Haag is gelegen tussen het strand van Scheveningen en het centrum van koninklijk Den Haag en is zowel klassiek als modern. De ruime Residentiezaal biedt je niet alleen de mogelijkheid om te vergaderen op een toplocatie, maar kan ook, net als de andere ruimtes, multifunctioneel ingezet worden en makkelijk worden aangepast naar elke groepsgrootte.

Heb je genoeg schermen gezien voor vandaag? Sluit de dag dan af in de Promenade Healthclub & Spa.

Boek nu deze locatie!

🔦In de spotlight: Event Centre Vinkeveen

Van teambuildingsessies op het strand, workshops met catering vanuit de Harbour Club in een knusse vergaderzaal tot knallende feesten in onze Black Box. Tot in de kleinste details wordt alles geregeld voor een onvergetelijke ervaring aan de Vinkeveense Plassen.

Wist je dat:

  • deze locatie een vergaderoppervlakte van 1.300 m2 heeft?
  • de locatie over een Black box beschikt van 400 m2?
  • de catering vanuit The Harbour Club wordt georganiseerd?
  • je toegang hebt tot Vinki Beach, privé zandstrand 🏖️?
Event Centre Vinkeveen - Virtuele rondleiding

Dus, organiseer jij jouw volgende bijeenkomst bij één van de Apollo Hotels & Leonardo Hotels in Nederland? Laat je informeren en inspireren door ons meeting planners, zij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden!

Boek nu deze locatie.

Meld je gratis aan bij Insiders.

Wil je meer van dit? Sluit je aan bij andere meeting professionals die zich hebben aangesloten bij Insiders om gratis, handige en duidelijke artikelen over meeting planning te ontvangen in hun mailbox, één keer per maand.

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter