Live bijeenkomen en hybride vergaderingen

Meeting Venues 3 min

Samen met jouw team een sportief, actief en uitdagende teamactiviteit inplannen? Of heb je binnenkort een bijeenkomst op de planning staan en wil je die hybride organiseren? De locaties UP Events, Mövenpick The Hague en Babylon Hotel Den Haag zullen aan al jouw wensen en behoeften voldoen

Teamactiviteiten, bedrijfsuitjes en nog veel meer bij UP Events

The Only Way is UP! Een unieke locatie in de Tuinen van West (Amsterdam).

Waarom is de locatie van UP Events zo uniek? Nou, omdat je hier alles op één plek bij elkaar vindt, zoals de mooiste vergader- en congreslocaties, bedrijfsevents, personeelsuitjes, hapjes, drankjes én gratis parkeren voor de deur!

Geniet van de compleet ingerichte loodsen en zomerse beachclubs. Wil je de totaalbelevenis ervaren? Boek een fun- of teambuilding activiteit op het levendige activiteitenterrein van UP Events.

Voor een inspirerende dag op een te gekke en groene locatie ben je hier aan het juiste adres. Boek jouw meeting of event bij UP Events!

Vergaderen in Den Haag bij Mövenpick The Hague

Deze nieuwe vestiging van Mövenpick hotels & resorts is het eerste Mövenpick hotel ter wereld met een restaurant en een koffie- en wijnlounge genaamd 'by NOA'. Het verhoogde buitenterras van de lounge biedt uitzicht op Paleis Noordeinde. Het Zwitserse Mövenpick maakt deel uit van de hotelgroep Accor en staat internationaal bekend om zijn culinaire aanbod en zijn eigen wijnen, koffie en chocolade. By NOA serveert overdag koffie van hoge kwaliteit en verandert tegen de avond in een wijnbar.

Het hotel heeft op de begane grond drie vergaderruimten met natuurlijk daglicht, 77’’ ingebouwde schermen en 55” digitale flipboards, goed uitgerust voor hybride vergaderingen en een uitgebreide gymzaal en een ruime parkeergarage met 33 plaatsen onder het gebouw.

Boek jouw meeting of event bij Mövenpick The Hague!

Hybride vergaderen bij Babylon Hotel Den Haag

Het Babylon Hotel Den Haag, direct naast het Centraal Station, beschikt over 6 meeting rooms. Drie van de zes meeting rooms beschikken over alles wat je nodig hebt voor een hybride meeting, en dit alles is in de meeting package prijs inbegrepen!

De ingebouwde LCD schermen beschikken over een ingebouwde camera met goed geluid. Daarnaast hebben ze ook de volgende applicaties:

  • Microsoft Teams
  • Cisco Webex
  • Google Meet
  • Zoom

Log eenvoudig in met je eigen account en geef eenvoudig live een presentatie aan een klein groepje of combineer het door een groepje in te laten bellen. Deze zalen zijn 45m2 en flexibel in te delen.

De zalen hebben een nieuw luchtverversingssysteem, welke non-stop frisse buitenlucht naar binnen pompt en daarnaast beschikken ze alle drie over veel natuurlijk daglicht dankzij hun grote ramen.

Boek nu jouw meeting of event bij Babylon Hotel Den Haag!

Organiseer jouw teambuildingactiviteit bij Kontakt der Kontinenten

Zijn jouw collega’s er na een jaar lang thuiswerken aan toe om elkaar weer te ontmoeten? Verras ze met een leuke teambuildingsactiviteit op een inspirerende locatie!

Met maar liefst 130 hotelkamers, 25 vergaderzalen, een nieuw restaurant én een grote bostuin met buiten vergaderplekken en evenementenveld, organiseer je bij Kontakt der Kontinenten alles onder één dak. In samenwerking met gespecialiseerde partners is er een groot aanbod aan activiteiten, onderverdeeld in de thema’s actief, verdieping & leiderschap, spel, creativiteit en vitaliteit. Er zijn activiteiten voor binnen en buiten en voor kleine én grote groepen.

Natuurlijk worden alle activiteiten veilig en op 1,5 meter afstand verzorgd.

Boek nu jouw volgende teambuildingactiviteit bij Kontakt der Kontinenten!

Trends van meetings en events

Een belangrijke must have die we dit jaar terug gaan zien in onze meetings en events industrie, is het hebben van een Booking Engine op de website van jouw vergaderlocatie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Meetingselect en onze Instant Booking & White Label Booking Engine? In dit artikel laten we je graag kennis maken met de voordelen de Booking Engine.

Interesse? 👉 Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse webdemo via deze link.

Wanneer? Elke week op donderdag.
Hoe laat? 14.00 uur ⏲
Waar? Online 💻

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter