written by
Carsten Pleiser

Featured Venues Series: Best Meeting Hotels Amsterdam

Meeting Venues 2 min read

Let's meet in Amsterdam! Op zoek naar een inspirerende locatie voor een meeting of event? Kies dan voor onze hoofdstad. Natuurlijk bekend om haar mooie grachten en fantastische musea, maar tevens dé plek waar een kruisbestuiving plaatsvindt tussen innovatieve start-ups, grote multinationals en talentvolle medewerkers. 

Deze week zetten we 4 unieke hotels in de spotlight: 

  • Bilderberg Garden Hotel 
  • Holiday Inn® Amsterdam
  • Mercure Amsterdam West 
  • Crowne Plaza® Amsterdam-Schiphol

Deze locaties hebben allemaal een eigen identiteit, perfecte faciliteiten, de juiste dosis creativiteit en de persoonlijke service om van iedere bijeenkomst een echte beleving te maken.

BIJ HET BILDERBERG GARDEN HOTEL KOMT
HET MOOISTE VAN AMSTERDAM SAMEN

Meeting Hotels Amsterdam
Bilderberg Garden Hotel

Bij het Bilderberg Garden Hotel komt het mooiste van Amsterdam samen! Een 5-sterrenhotel vol stijl en uitstraling, midden tussen de prachtige herenhuizen van Amsterdam-Zuid. De wereld aan je voeten, maar toch volledige privacy en rust tijdens je meeting.

In de 3 lichte meeting zalen met een capaciteit tot maximaal 150 personen in theater opstelling vergader je op topniveau! Dankzij de kleinschaligheid hebben je gasten alle exclusiviteit die zij maar wensen.

De Maître B’ zorgt ervoor dat het jullie tijdens de vergadering aan niets zal ontbreken. Gastronomie op hoog niveau ervaar je in restaurant De Kersentuin, waar de lunch en het diner een nieuwe dimensie krijgen: casual dining op hoog niveau. 

BOOK NOW

VERGADEREN OP DE ZUIDAS DOE JE HIER!
HOLIDAY INN AMSTERDAM

Het Holiday Inn® Amsterdam is perfect gelegen op de Amsterdamse Zuidas: op 5 minuten loopafstand van de RAI en 15 minuten met de metro van het Centraal Station. Internationale gasten zijn binnen 2 treinstops op Schiphol Airport. 

De 11 meeting zalen - voor maximaal 450 personen in theateropstelling -  zijn afgelopen zomer volledig gerenoveerd en beschikken over moderne AV apparatuur, natuurlijk daglicht en de juiste look & feel voor een ontspannen, productieve meeting. 

Als toevoeging op je meeting kun je gebruikmaken van het nieuwe en innovatieve Open Lobby Restaurant & Bar concept. Voor, tijdens of na de meeting geniet je hier van een kop koffie uit een van de twee STARBUCKS koffie corners. Werken, TV kijken of een spelletje spelen behoren ook tot de mogelijkheden. Hier til je jouw volgende meeting écht naar een hoger niveau. 

BOOK NOW

DICHTBIJ SCHIPHOL EN TOCH IN HET GROEN:
MERCURE AMSTERDAM WEST

Meeting Hotels Amsterdam - Mercure
Mercure Amsterdam West

Ook het Mercure Amsterdam West is ideaal gelegen, vlakbij Schiphol, goed bereikbaar en slechts 20 minuten verwijderd van het hart van de stad. Ook natuurgebied de Oeverlanden en het Amsterdamse bos zijn vlakbij. 

Het hotel heeft 14 zalen met volop daglicht en een maximale capaciteit van 200 personen in theateropstelling. Tijdens de breaks kunnen deelnemers hun energiebalans weer op orde krijgen, geïnspireerd worden of juist tot rust komen dankzij het PUKA thee concept.

Het unieke aan dit hotel is de ruim opgezette tuin: hier kun je onvergetelijke events organiseren! De ruime parkeerfaciliteiten en de shuttle service naar Schiphol maken deze locatie perfect voor zowel nationale als internationale meetings. 

JE VOLGENDE MEETING OP SCHIPHOL
ORGANISEER JE BIJ HET CROWNE PLAZA

Meeting Hotels Amsterdam - Crown Plaza

De perfecte locatie voor internationale meetings! Het Crowne Plaza® Amsterdam-Schiphol ligt dichtbij de luchthaven van Amsterdam en is vanaf daar makkelijk te bereiken met de gratis shuttle service. Vanaf het nabije station Hoofddorp pak je een directe trein en sta je binnen no time in het centrum van Amsterdam. 

In de 13 goed uitgeruste meeting zalen kunnen groepen tot maar liefst 450 personen in theateropstelling vergaderen. Extra persoonlijke service tijdens je meeting? De dedicated meeting director staat voor iedere meeting ter beschikking. Na de meeting is het heerlijk genieten op het buitenterras, in de lounge of het Aviator Cafe.

BOOK NOW

Featured Venues
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter