Meetings en Events bij NH Hotel Group

Meeting Venues 2 min read

Voor een kleine zakelijke bijeenkomst of een groot evenement ben je van harte welkom bij NH Hotel Group. De hotelketen heeft bijna 400 hotels in 30 landen en voor iedere bijeenkomst hebben zij de juiste zaal. Juist in deze tijd weet de keten dat het ook belangrijk is om flexibel te zijn, plus veiligheid staat voorop! Onder de noemer ‘Feel Safe at NH’ zijn daarom alle nodige maatregelen genomen om veilig te kunnen samenkomen.

In dit artikel praten we je graag bij over de nieuwe ontwikkelingen bij NH Hotel Group.

👉 Klik hier om de hotels van de keten in Nederland te bekijken.

Waar boek jij jouw volgende meeting? Laat je inspireren en neem een kijkje op onze website.

Flexwerken bij NH Hotel Group

Thuiswerken is het nieuwe normaal. Alleen een goede presentatie geven terwijl kinderen op de achtergrond aan het gillen zijn of de hond die blaft dat hij uitgelaten wil worden is niet ideaal. NH Hotel Group heeft daarom iets nieuws geïntroduceerd: NH Room Office. Met NH Room Office huur je al vanaf een halve dag je eigen, rustige werkplek met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Vanaf slechts €39,- huur je al een rustige werkplek bij 3 verschillende locaties: NH Amersfoort, NH Den Haag en NH Utrecht. Vanaf nu kun je deze werkplekken ook via Instant Booking van Meetingselect boeken. Klik hier om direct te boeken!

Wacht niet langer en gun jezelf die fijne werkplek om ongestoord te kunnen werken.

Instant Booking is hét nieuwe product van Meetingselect. Boek direct jouw ruimte voor je volgende bijeenkomst of een rustige werkplek bij een van de aangesloten locaties.
NH Hotel Group - NH Den Haag
Vergaderen bij NH Den Haag

Speciale actie

Wist je dat als je nu een vergadering boekt, je tijdelijk extra voordelen ontvangt? Hieronder de voordelen op een rijtje:

  • 5% korting op de eindfactuur
  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aankomst
  • Geen kosten bij een gedeeltelijke annulering
  • Gratis Premium Wi-Fi aanwezig
  • Nog méér extra voordelen wanneer je 10 of meer hotelkamers bij boekt!

Meer weten of deze promotie? Vraag het aan onze meeting planners en vergeet niet om de code ‘’FEELSAFE20’’ te noemen.

Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021 voor zakelijke bijeenkomsten tot 50 personen die uiterlijk 31 augustus 2021 plaatsvinden.

Feel Safe bij NH Hotel Group

NH Hotel Group ontvangt award voor de 3e plek!

Groen, groener, groenst. Is duurzaamheid bij jou ook belangrijk bij het uitkiezen van de locatie voor een vergadering of evenement? Bij NH Hotel Group is duurzaamheid één van de speerpunten in de bedrijfsvoering en dat is niet onopgemerkt gebleven.

Voor het tweede jaar op rij is de hotelketen beoordeeld door de SAM Corporate Sustainability Assessment (CSA). Dankzij de toegewijde inzet, staat NH Hotel Group nu op de derde plaats van de meest duurzame hotelbedrijven ter wereld 🌿. Niet alleen staat NH Hotel Group op de derde plaats, ook is de hotelketen erkend door Carbon Disclosure Project met een B-ranking 📜.

Benieuwd hoe je een event duurzaam kan organiseren? Klik hier voor interessante tips.

Als je een bijeenkomst wilt organiseren in Amsterdam, Utrecht of op een locatie in het buitenland, denk dan aan de locaties van NH Hotel Group, waar duurzaamheid en service hand in hand gaan.

NH Hotel Group - NH Utrecht
Overnachten bij NH Utrecht

Meld je gratis aan bij Insiders.

Wil je meer van dit? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang net zoals andere meeting professionals handige en duidelijke artikelen over meeting planning in je mailbox, twee keer per maand.

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter