written by
Marketing

Meetingselect introduceert ‘HD Venues’

2 min

Meetingselect, het toonaangevende platform voor het boeken van meeting locaties komt met een innovatieve oplossing voor het faciliteren van online- en hybride evenementen. Onder de naam HD Venues zorgt Meetingselect ervoor dat fysieke locaties naast in-person meetings ook virtuele en hybride evenementen kunnen faciliteren, met hun eigen software. Zo waarborgt Meetingselect dat locaties altijd het eerste aanspreekpunt blijven bij het organiseren van meetings en events.

Afgelopen jaar hebben we vele nieuwe ontwikkelingen gezien op het gebied van online event software. De vraag uit de markt naar dergelijke oplossingen is nog nooit zo groot geweest. Diverse onderzoeken wijzen bovendien uit dat de vraag naar online events komende jaren sterk blijft toenemen. Met HD Venues zorgt Meetingselect ervoor dat locaties perfect voorbereid zijn op de veranderende wereld van de MICE industrie.

Samen sterker

HD Venues is ondergebracht in een non-for-profit coöperatieve vereniging. Leden hebben daarbij inspraak in de ontwikkeling van de software en de bedrijfsvoering. Er wordt gewerkt zonder commissie. Lid worden van de coöperatie is alleen mogelijk voor meeting- en eventlocaties. Met het bundelen van de krachten heeft Meetingselect ervoor gezorgd dat competitieve positie zeer interessant is voor leden van de coöperatie.
“Met HD Venues bieden we een platform voor de industrie, van de industrie”, aldus Martin Bergonje, CEO van Meetingselect. En, om boekingen te stimuleren, krijgen de leden van de coöperatie bovendien het label ‘Hybrid venue’ binnen de bookingsoftware van Meetingselect.

Over HD Venues

Het platform zorgt er onder andere voor dat je, zonder investering in dure studio apparatuur en technische kennis, o.a. presentaties en workshops kan live-streamen. Compleet met interactieve tools waarmee sprekers hun presentatie kunnen overbrengen en het publiek erbij kunnen betrekken. Maar er is meer... visueel wordt de deelnemer zeer aangenaam verrast aangezien het platform een 3D ervaring biedt waarbij het karakter van de locatie gewaarborgd kan worden en ‘branding’ van de opdrachtgever ultiem tot uiting komt. HD Venues is veilig en zéér gebruiksvriendelijk, binnen 10 minuten is een professioneel evenement ingericht.

Over Meetingselect

Meetingselect is het wereldwijde meeting management platform om werkplekken, co-werkplekken en bijzondere vergader- en evenementenlocaties te boeken voor elke wenselijke groepsgrootte wereldwijd. Bekroond met de titel Beste Global Meetings Boeking Platform en leverancier van een onafhankelijke database met meer dan 245.000 conferentiehotels en meer dan 500.000 vergadercentra in meer dan 100 landen. Meetingselect is uitgegroeid tot een toonaangevende partner in de internationale Meetings Market (MICE) en Tech-industrie. Met de innovatieve API voor vergadertechnologie biedt Meetingselect technologie voor het direct boeken aan hotelketens, vergaderlocaties en MICE-platforms. Het bedrijf werkt samen met enkele van de grootste merken, locaties en reisagenten.

Meer informatie: hdvenues.com

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter