Meetingselect Update: 27th Februari 2020

Company News 2 min

Liefhebbers van design venues opgelet: bij Room Mate Bruno in Rotterdam wil je een keer een meeting boeken! Verder deze week:

  • Het fraaie Novotel Den Haag City Centre
  • Verantwoord vergaderen bij Babylon Hotel Den Haag
  • Vergaderen op Schiphol bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel 
  • 5 x Europese vergadersteden die je in de gaten moet houden

SPECIAAL VOOR DESIGNLIEFHEBBERS:
ROOM MATE BRUNO IN ROTTERDAM 

Wil je een evenement organiseren op een iconische plek in Rotterdam, in een te gek design hotel? Dan wil je Room Mate Bruno écht niet missen. Gevestigd in Pakhuis Meesteren, een voormalige theeopslag, heeft deze locatie zich sinds de opening in 2018 ontpopt tot één van de hotspots in het hart van de havenstad

Het hotel heeft, naast haar 217 hotelkamers, een ruime loungebar en meerdere vergaderzalen waar je met max.130 personen in theateropstelling terecht kunt. 

In de indrukwekkende evenementenhal op de begane grond (ruim 400m2!) kun je een congres tot 200 personen organiseren, genieten van een stijlvol sitdown diner voor 120 gasten of een ander gedenkwaardig evenement organiseren. Nieuwsgierig geworden naar dit kleurrijke hotel en event locatie? Bekijk de korte video en oordeel zelf! 

BEKIJK VIDEO 📷

PROEF DE HISTORISCHE SFEER IN
HET FRAAIE NOVOTEL DEN HAAG CITY CENTRE

Op nog zo'n monumentale plek, maar dan in Den Haag, vind je Novotel Den Haag City Centre en brasserie Gallery61. Dit fraaie 4-sterren hotel bevindt zich in de Haagse Passage, één van de mooiste, nog bestaande historische winkelgalerijen van Europa. 

Het Binnenhof ligt aan de overkant, en de diverse musea en gezellige winkelstraten van de Hofstad bevinden zich op loopafstand. Er zijn diverse vergaderzalen, de hotelkamers zijn modern en stijlvol ingericht en - niet onbelangrijk in de drukke binnenstad - het hotel heeft een privé parkeergelegenheid

Een perfecte plek dus voor een meeting, event of zakelijk verblijf. 

Hebben je gasten na een lange meeting trek gekregen, dan is de kleurrijke brasserie Gallery61 een aanrader. Hier beschilderen de chefs hun borden met de lekkerste smaken van lokale, Haagse leveranciers. Zowel de internationale gerechten als het moderne interieur krijgen bij Gallery61 een kunstzinnige knipoog.

Benieuwd naar de aantrekkelijke vergaderarrangementen die Novotel Den Haag City Centre biedt? Ga voor meer info naar Meetingselect. 

BEKIJK VIDEO 📷

VERRASSEND VERANTWOORD VERGADEREN
BIJ BABYLON HOTEL DEN HAAG

Voor een compleet verzorgde en duurzame meeting met 5 tot 150 personen, op de beste locatie van Den Haag, moet je bij Babylon Hotel zijn.

Het hotel beschikt over 6 zalen variërend van 35 m2 tot 200 m2 en is gevestigd pal naast het Centraal Station, omringd door alle overheidsgebouwen en gekoppeld aan het New Babylon complex. 

Met de tram voor de deur wandel je in een mum van tijd over het Scheveningse strand - lekker om even uit te waaien na een vergadering of voor een aansluitend team building uitje. 

Het hotel streeft naar een duurzame wereld en omarmt de uitgangspunten van Dutch Cuisine. Zo werkt restaurant The LivingRoom zoveel mogelijk met lokale leveranciers en staan er meer dan genoeg heerlijke vegetarische gerechten op de menukaart. Gegarandeerd een gezonde meeting dus!

NU BOEKEN

IDEALE PLEK VOOR JOUW VERGADERING OP SCHIPHOL: SHERATON AMSTERDAM AIRPORT HOTEL

Bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Centre is jouw productiviteit hun topprioriteit. Het 4-sterren hotel biedt een uitstekende service op een A-locatie. 

Met 30 vergader- en evenementenruimtes is het tevens de grootste vergaderlocatie op Schiphol. Alle vergaderruimtes zijn pas gerenoveerd en hebben een indeling die is ontworpen om je gasten een uitstekende vergaderervaring te bieden.

Van intieme directiekamers tot grote ruimtes voor evenementen, het ruime aanbod biedt plaats aan groepen van 4 tot 550 gasten. Een ideale vergaderlocatie op Schiphol, met ruime parkeergelegenheid, luxe hotelkamers en diverse eetgelegenheden. 

NU BOEKEN

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter