NH Hotel Group introduceert nieuwe arrangementen en opent nieuw hotel

Meeting Venues 3 min

Bij NH Hotel Group zijn er veel nieuwe ontwikkelingen gaande! Zo introduceert NH Hotel Group nieuwe vergaderarrangementen, inclusief een speciale actie, en opent de hotelgroep een nieuw hotel in het buitenland. Benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen? Wij vertellen je er graag meer over.

Spreek eens buiten af!

Het is lente en dat betekent dat het mooie weer in aantocht is. Het is het ideale seizoen om een overleg of lunch te organiseren in de frisse buitenlucht. NH Hotel Group biedt bij verschillende hotels de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren op het terras.

Wat denk je bijvoorbeeld van het terras van nhow Amsterdam Rai? Vanaf de 17e verdieping word je hier getrakteerd op een prachtig uitzicht over de stad. Het uitzicht vanaf het terras van nhow Rotterdam op de Erasmusbrug is ook een plaatje, of kies voor een uitzicht over zee bij NH Atlantic Den Haag. Daarnaast biedt NH Hotel Group ook mooie buitenlocaties aan in onder andere Arnhem, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Naarden, Noordwijkerhout en Zandvoort.

Geniet van het heerlijke weer en laat je inspireren door de mooie omgeving. Bij elke bijeenkomst worden strikte MICE-protocollen aangehouden voor hygiëne en veiligheid, volgens het Feel Safe at NH label. Vraag onze Client specialisten naar de mogelijkheden en boek jouw volgende bijeenkomst via onze website.

NH Hotel Group
NH Conference Centre Leeuwenhorst

Vijf handige vergaderarrangementen - nu tijdelijk met gratis upgrade!

Waarschijnlijk heb je de afgelopen maanden veel online bijeenkomsten bijgewoond, waarbij je uren met collega’s, teams en klanten hebt doorgebracht via een scherm. Elkaar in het echt zien maakt simpelweg het verschil voor bepaalde bijeenkomsten. Ben je op zoek naar een fijne en veilige plek om een vergadering te organiseren?

NH Hotel Group introduceert met trots vijf nieuwe vergaderarrangementen, waar jij de touwtjes in handen hebt. Kies het arrangementen dat het beste bij jouw wensen past en als klap op de vuurpijl hebben wij een speciale actie:

Boek nu en ontvang een gratis update!

  • Boek je bijvoorbeeld een comfort-arrangement, dan krijg je de premium-ervaring.
  • Geldig voor alle nieuwe boekingen voor vergaderingen die plaatsvinden in 2021 en uiterlijk 30 juni 2021 geboekt worden.
  • Boek een van de nieuwe vergaderarrangementen van NH en vermeld “gratis upgrade”.

👉 Bekijk hier alle hotels van NH Hotel Group in Nederland

NH Hotel Group
NH Den Haag

NH Hotel Group opent haar eerste hotel in Scandinavië

In september 2021 opent NH Hotel Group haar eerste hotel in Denemarken: NH Collection Copenhagen. Een modern en uniek 5-sterren hotel met een karakteristiek uiterlijk door het ontwerp van architect Palle Suenson. Het hotel ligt prachtig aan de haven en is handig gelegen bij de ingangen van de districten Christianshavn en Amager. Christianshavn is een van de meest bezochte en gefotografeerde gebieden van de stad. Een inspirerende locatie met maar liefst 1200m2 aan ruimte voor evenementen en bijeenkomsten verspreid over 7 ruimtes.

Verras jouw gasten en organiseer jouw volgende evenement op deze indrukwekkende plek in Kopenhagen.

👉 Bekijk hier het profiel van NH Collection Copenhagen

NH Hotel Group - NH Collection Copenhagen
NH Collection Copenhagen

Trends van meetings en events

Een belangrijke must have die we dit jaar terug gaan zien in onze meetings en events industrie, is het hebben van een Booking Engine op de website van jouw vergaderlocatie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Meetingselect en onze Instant Booking & White Label Booking Engine? In dit artikel laten we je graag kennis maken met de voordelen de Booking Engine.

Interesse? 👉 Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse webdemo via deze link.

Wanneer? Elke week op donderdag.
Hoe laat? 10.00 uur ⏲
Waar? Online 💻

Conclusie

Elk evenement en bijeenkomst wordt bij NH Hotel Group tot in de puntjes verzorgd. De hotels zijn over het hele land te vinden en daarnaast en hebben zij ook een uitgebreid portfolio in het buitenland. Kijk op onze website naar de verschillende locaties en boek jouw volgende evenement of bijeenkomst bij NH Hotel Group.

👉 Boek hier jouw volgende meeting bij NH Hotel Group

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter