Nieuwe Covid-19 functionaliteiten van Meetingselect

Meeting Planning 3 min

De pandemie heeft onze meetings en events industrie volledig op zijn kop gezet. Hotels en vergaderlocaties hebben het zwaar te verduren. Als evenementen of vergaderingen weer gaan plaatsvinden, zullen ze er zeker anders uitzien en aanvoelen. Daarnaast dienen hotels en vergaderlocaties straks de veiligheid van werknemers en deelnemers te waarborgen tijdens bijeenkomsten en evenementen.

Meetingselect heeft zich altijd gericht op het leveren van Duty of Care oplossingen voor de meetings & events industrie. Ons belangrijkste doel is om deelnemers veilig en gezond te houden en de beste technologische oplossingen te bieden om aan deze behoefte te voldoen.

In dit artikel willen we je graag kennis laten maken met onze nieuwe functionaliteiten:

Het vinden van de geschikte ruimte met 1.5 meter afstand

Een van onze nieuwe functionaliteiten is de social distance seating functie. Hiermee kunnen boekers automatisch de capaciteit van de locatie bekijken met 1.5 meter afstand. Door deze functionaliteit is het eenvoudig zoeken naar jouw perfecte vergaderruimte voor jouw bijeenkomst. Door de 1.5 meter afstand kunnen zijn boekers verzekerd dat hun deelnemers veilig deelnemen aan de vergadering of bijeenkomst.

Op ons platform kun je nu eenvoudig locaties vinden die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Dit maakt het zoeken naar de juiste locaties eenvoudiger, minder tijdrovend en efficiënter. Door deze functionaliteit is het ook mogelijk om de maximale capaciteit van een zaal te zien met 1.5 meter afstand, maar ook wat de normale capaciteit is van de zaal.

👉 Klik hier voor vergaderlocaties in Nederland en hun 1.5 meter capaciteiten

Ben je benieuwd hoe je 1.5 meter capaciteiten kan toevoegen in jouw profiel? Neem dan contact op met onze Supplier Sales afdeling en zij helpen je graag verder.

Veiligheidsbeleid en -procedures

Een andere ontwikkeling die we mogen toevoegen in ons rijtje van de nieuwe functionaliteiten, is het eenvoudig informeren van onze boekers van jullie veiligheidsbeleid en richtlijnen.

Wil je de boekers informeren met jullie huidige veiligheidsbeleid en de richtlijnen die gehanteerd wordt? Of is het toevallig juist net aangescherpt? Vergeet ze dan zeker niet om deze mee te sturen naar de klant. Het is ook handig om deze voor te laden in het profiel. Boekers vinden het namelijk prettig om te weten welke richtlijnen er worden gehanteerd op locatie en welke protocollen van kracht zijn. Bij Meetingselect hebben we honderden professionele ruimtes die de lokale richtlijnen volgen.

Tip: Het voorladen van informatie in jouw profiel bespaart jouw veel tijd. Benieuwd hoe je dit het best kan doen? Onze Supplier Sales afdeling helpt je graag verder!

Werkplekken direct boekbaar maken

Één van de nieuwste functionaliteiten is onze Instant Booking & White Label Booking Engine! Een belangrijke must have die we dit jaar terug gaan zien in onze meetings en events industrie, is het hebben van een Booking Engine op de website van jouw vergaderlocatie. In dit artikel laten we je graag kennis maken met de voordelen de Booking Engine.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Meetingselect en onze Instant Booking & White Label Booking Engine?

👉 Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse webdemo via deze link.

Wanneer? Elke week op donderdag.
Hoe laat? 10.00 uur ⏲
Waar? Online 💻

Hybride/virtuele vergaderingen en evenementen

Video call business people meeting on virtual workplace or remote office. Telework conference call using smart video technology to communicate colleague in professional corporate business.
Remote & Hybrid Meetings

Door de pandemie hebben veel locaties hun faciliteiten uitgebreid. Zo is het bij veel vergaderlocaties mogelijk om jouw live bijeenkomst om te zetten in een virtuele en hybride bijeenkomst. Naast het brede aanbod aan vergaderlocaties op ons platform, werken wij ook samen met leveranciers die jou de beste diensten kunnen aanbieden voor jouw virtuele en hybride bijeenkomst.

Ben jij opzoek naar een leverancier voor jouw volgende hybride bijeenkomst? Neem dan eens een kijkje op het profiel van Eventfabriek.

Meld je gratis aan bij Insiders.

Wil je meer van dit? Sluit je aan bij andere meeting professionals die zich hebben aangesloten bij Insiders om gratis, handige en duidelijke artikelen over meeting planning te ontvangen in hun mailbox, één keer per maand.

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter