Plan een bijeenkomst buiten het kantoor!

Meeting Venues 3 min

Heb jij moeite met het vinden van een beschikbare vergader- of bijeenkomst locatie? En heb je veel collega’s met wie je graag zou willen brainstormen, maar geen plek om dit te doen? En zou je graag de mogelijkheid willen hebben om een wandeling in de bossen van de Veluwe te maken na een productieve vergadering?

Wellicht is dan één van de volgende venues dé oplossing voor jou!


Aristo meeting center

Heb je last minute een moderne vergader-, trainings- of congresruimte nodig? Met meer dan 120 zalen in 4 vestigingen t.w. in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS en Utrecht Lunetten grijp je nooit mis bij Aristo! Wat het doel ook is van je bijeenkomst, door de diversiteit aan ruimtes van 2 tot 200 personen kun je alle kanten op bij Aristo.

Aristo - 4 locaties, 120 zalen, voor 2-200 personen
Altijd beschikbaarheid bij Aristo!

Of je nu wilt boeken voor een hybride bijeenkomst, een specialistisch congres of een brainstorm met tussentijdse break-out sessies, bij Aristo kan het. Boek direct en ze staan met ruim 75 enthousiaste medewerkers voor je klaar om jouw bijeenkomst te verzorgen!

De persoonlijke partner die écht meedenkt

Flexibiliteit, meedenken en persoonlijk contact dat is waar de kracht van Aristo ligt. Met ruim 38 jaar ervaring in de meeting- en trainingsmarkt helpen ze je graag om feilloze bijeenkomsten te organiseren. Door het persoonlijke contact met Bas, Rolf, Dinnemarie of Marjolein zijn ze volledig betrokken bij jouw boekingsproces.

Aristo - Persoonlijk contact, meedenken en flexibiliteit!
Persoonlijk contact, meedenken en flexibiliteit!

Tel daar de flexibele annuleringsvoorwaarden, de brede kennis aan moderne faciliteiten en de veelzijdige Aristo Kitchen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een perfecte georganiseerde bijeenkomst.

Boek bij Aristo voor een groenere toekomst

Een leefbare planeet voor de toekomstige generaties, ook daar zet Aristo zich met alle plezier voor in! Want zij blijven graag vooruit kijken.

Aristo - Bekroond met de Gouden Green Key Award
Bekroond met de Gouden Green Key award.

Zo zijn de vestigingen al jaren op rij bekroond met de Gouden Green Key Award, hét internationale keurmerk voor duurzaamheid in de zakelijke meeting markt. Dus boek je bij Aristo, dan draag ook jij bij aan een groenere toekomst! Kijk snel op hun website om te zien wat zij allemaal doen op het gebied van duurzaamheid.

Boek je volgende vergadering bij Aristo nu!

👉 Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS, Utrecht Lunetten


Tribes Utrecht

The mind needs to travel to be creative!

Dit is de filosofie van Tribes Inspiring Workplaces. Ze hebben zich laten inspireren door nomadische stammen over de hele wereld en Tribes vormt de unieke stam “de Business Nomads.” Dit uit zich in stijlvolle meeting rooms, flexkantoren en co-working places die allemaal rijk zijn gedecoreerd volgens het thema van de Tribe.

De locatie Tribes Utrecht Centraal station, in het thema van de Hamar uit Ethiopië leent zich uitstekend voor corporate meetings en trainingen. Ook bijeenkomsten inclusief breakout sessies kunnen goed worden georganiseerd. Alle 15 zalen hebben daglicht en de locatie bevindt zich op loopafstand van het centraal station. Ook is er volop parkeergelegenheid op de locatie en in de directe omgeving. Tot slot bieden ze de mogelijkheid tot hybride bijeenkomsten. Uiteraard ben je ook van harte welkom op één van de 18 andere Tribes locaties.

👉 Boek je volgende vergadering bij Tribes Utrecht nu!


Villa Vennendal op de Veluwe

Ontspannen vergaderen? Landgoedhotel Villa Vennendal combineert nostalgie met modern comfort in de Veluwse bossen. Voor jouw bijeenkomsten, congressen en bedrijfspresentaties beschikken zij over zeven flexibele zalen met robuuste houten tafels en prettige stoelen. Grote raampartijen zorgen voor veel daglicht en uitzicht op de natuur.

De Villa heeft 75 kamers, een aantal boslodges en diverse faciliteiten waaronder een sfeervol restaurant met wintertuin, een gezellige huisbar, een tropisch binnenzwembad met sauna en solarium plus een tennisbaan.

Strijk met jouw team neer in de koffielounge met open haard en geniet van heerlijke verse bonenkoffie. Dé start voor een goed gesprek, training of meeting!

👉 Boek je volgende vergadering bij Villa Vennendal nu!


Meeting Venues Vergaderen Veranderingen Ruimtes beschikbaarheid brainstormen brainstorming productief
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter