Postillion Hotels breidt uit met twee vestigingen

Meeting Venues 3 min

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. Sinds april is Postillion Hotels gevestigd in de vier grote steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht (Bunnik). In maart opende Postillion Den Haag de deuren, begin april volgde Postillion hotel Rotterdam. Door de toevoeging van deze locaties bestaat Postillion hotels nu uit acht vestigingen.

👉 Bekijk hier alle acht vestigingen van Postillion Hotels op onze website.

Postillion Hotel Rotterdam

Postillion Hotel Rotterdam bestaat uit 168 kamers en is een toevoeging aan het Postillion Convention Centre in WTC Rotterdam. Bij de inrichting en bouw van de kamers is rekening gehouden met de bijzondere sfeer en uitstraling van het Rijksmonument waar het hotel deel van uitmaakt. Ook de hotelkamers hebben manshoge ramen gekregen en een industriële, maar tegelijkertijd ook warme uitstraling.

Voordelen van de uitbreiding 🏙

Door de uitbreiding hoeven gasten van meerdaagse evenementen niet meer uit te wijken naar een andere locatie. Hierdoor wordt deze bijzondere locatie nog aantrekkelijker voor meerdaagse bijeenkomsten.

Ook de centrale ligging is zeer aantrekkelijk voor de zakelijke reiziger. Postillion Hotel Rotterdam ligt midden in het centrum, en is toch makkelijk en snel te bereiken. Per trein, met de auto én met het vliegtuig.

👉 Boek jouw volgende vergadering bij Postillion Hotel Rotterdam via Meetingselect!

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

Sinds maart kunnen er ook meetings worden gepland in de Hofstad bij Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag. Direct naast station Den Haag HS kan er worden vergaderd en is er genoeg ruimte voor meetings, beurzen en congressen.

Het meetingcentre zal in de loop van het jaar worden uitgebreid tot een convention centre. Op een later moment zal deze vestiging nog worden uitgebreid met hotelkamers.

Bereikbaarheid 🚗

Deze locatie is niet alleen uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer of de auto, ook het centrum van Den Haag is op loopafstand. Internationale gasten staan binnen 20 minuten op Rotterdam The Hague airport. Schiphol airport is binnen 40 minuten te bereiken.

Tot en met 3 september kunnen geïnteresseerden tegen zeer gereduceerd tarief een dag lang vergaderen, inclusief lunch, brainfood en een verrassende energizer. Klik hier voor de openingsactie!

👉 Boek jouw volgende vergadering bij Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag via Meetingselect!

Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

Vestiging in vier grote steden

Door de toevoeging van deze twee locaties, is Postillion Hotels nu gevestigd in de vier grote steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht (Bunnik). Dit was een langgekoesterde wens van Postillion hotels. Door de uitbreiding van het portfolio is er nu nog meer ruimte voor een inspirerende meeting, congres, beurs of evenement.

Vertrouwen in de toekomst van de branche

Voor Postillion Hotels is het niet de vraag óf de branche weer opstaat, maar wanneer. Of het nu morgen is of over twee maanden: Postillion Hotels is er klaar voor.

Postillion Hotels kan niet wachten totdat zij weer zakelijke gasten in de watten mogen leggen en met ze mogen meedenken over de perfecte meeting en indrukwekkende bijeenkomsten. Ook hebben ze complete studio’s ingericht op de locaties om hybride events te faciliteren 💻.

Postillion Convention Centre Utrecht Bunnik

Trends van meetings en events

Een belangrijke must have die we dit jaar terug gaan zien in onze meetings en events industrie, is het hebben van een Booking Engine op de website van jouw vergaderlocatie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Meetingselect en onze Instant Booking & White Label Booking Engine? In dit artikel laten we je graag kennis maken met de voordelen de Booking Engine.

Interesse? 👉 Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse webdemo via deze link.

Wanneer? Elke week op donderdag.
Hoe laat? 10.00 uur ⏲
Waar? Online 💻

Conclusie

Veilig een vergadering of evenement organiseren? Postillion is er klaar voor! Neem een kijkje op onze website en boek jouw volgende bijeenkomst bij één van de locaties van Postillion Hotels.

Weet je nog niet waar jouw volgende bijeenkomst plaats zal vinden? Neem dan een kijkje op onze website. Er staan meer dan 250.000 hotels en vergaderlocaties vermeld op ons platform.

👉 Boek jouw volgende bijeenkomst via Meetingselect

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter