Steun een goed doel met Pentahotel

Meeting Venues Spotlight 1 min

Altijd al op een comfortabele en sfeervolle plek een vergadering willen houden, en een goed doel willen steunen? Dan is Pentahotel dé ontmoetingsplek voor jou. Kom langs voor een kom soep en help een community in nood!


Boek jouw event bij Pentahotels en doe iets goeds!

Elke winter tijdens ons #PENTAGIVES-initiatief doneren ze voor elke in hun Pentalounges verkochte kom soep, een kom soep aan iemand die het moeilijk heeft. Het is hun missie om in het koude seizoen voor wat warmte en gezelligheid te zorgen en hun lokale community te ondersteunen. Zo stellen zij mensen in staat anderen te helpen en geluk te delen. Lepel voor lepel!

Maar soep is niet het enige waar Penta Hotels goed in is. Ze geven ook een geweldig feest en organiseren grootschalige events. Dus is er een betere manier voor nog meer impact op hun lokale community dan het combineren van deze zaken?!

Als jij vanaf 1 december 2021 tot en met 28 februari 2022 een event bij en met Pentahotels boekt, doneert Penta automatisch een kom soep namens elke persoon die aan jouw event deelneemt. Je hoeft alleen maar binnen deze periode te boeken. Het event zelf kan op elk willekeurig moment in de toekomst plaatsvinden.

1 PERSOON = 1 KOM SOEP VOOR IEMAND DIE HET MOEILIJK HEEFT

En....Jij krijgt de credits. Alle bedrijven die tijdens de campagneperiode een event bevestigen, krijgen met hun naam een plaatsje in de ‘Hall of Fame’ van het hotel zodat de lokale gemeenschap weet dat je om hen geeft. Nieuwsgierig geworden? Stuur naar Penta Hotels een e-mail en hun event-team zal contact met je opnemen.

👉 Klik hier voor meer informatie of scan de QR-code.

Pentahotels - QR Code - NL
Scan de QR Code voor meer informatie!

Meeting Venues Vergaderen Pentahotels Steun Goed doel
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter