Veilig vergaderen bij Park Plaza Hotels & Radisson Hotel Group

Meeting Planning Meeting Venues 2 min

Veilig vergaderen is het nieuwe vergaderen. Hotels doen er alles aan om jouw vergadering zo veilig mogelijk te organiseren. Zo kondigt Radisson Hotel Group COVID-19-testprogamma aan voor meetings en events en heeft Park Plaza Hotels een Reassuring Meeting & Events programma ontwikkeld. Lees snel verder!

Waar boek jij jouw volgende vergadering?

Sta jij met jouw locatie nog niet op onze website? Meld je dan vandaag nog gratis aan!

Veilig vergaderen bij Park Plaza Hotels

Park Plaza Hotels heeft in overeenstemming met de richtlijnen vanuit de lokale overheid, een Reassuring Meeting & Events programma ontwikkeld. Hierdoor zorgen zij ervoor dat jij en jouw gasten in een veilig omgeving kunnen vergaderen. Het Reassuring Meeting & Events programma biedt het volgende:

  • Flexibele betaling- en annuleringsvoorwaarden
  • Hybride faciliteiten
  • Een contactloze ervaring
  • Een toegewijde Event planner
Veilig vergaderen bij Park Plaza Hotels
Lobby Park Plaza Victoria Amsterdam

Boek nu en profiteer van de voordelen

Boek jouw toekomstige evenement met deze flexibele vergaderaanbieding vanaf 35 euro per persoon inclusief zaalhuur, hybride oplossingen, technische ondersteuning, diverse pauzes, een vergaderlunch en flexibele voorwaarden voor evenementen die vóór december 2021 worden gehouden.

Bovendien kun je ook met al jouw vragen bij zowel onze meeting planners als jouw toegewijde en ervaren event planner van Park Plaza terecht. Zij zullen ervoor zorgen dat jij en jouw gasten veilig vergaderen.

👉 Lees meer over de aanbieding op het profiel van Park Plaza hotels.

Veilig vergaderen bij Park Plaza Hotels
Reassuring Meetings, Conferences & Events

Veilig vergaderen bij Radisson Hotel Group

Bij Radisson Hotel Group krijgen de gezondheid en veiligheid van gasten de hoogste prioriteit. Als aanvulling op het Radisson Hotels Safety Protocol dat in 2020 in partnerschap met SGS gelanceerd werd, introduceert Radisson Hotel Group nu haar nieuwe, uitgebreide COVID-19-testprogramma. Daarmee is RHG de eerste hotelgroep die een sneltest service voor meeting- en eventdeelnemers aanbiedt in deelnemende hotels in EMEA. Het programma voorziet ook in toegang tot PCR-testlocaties in (de buurt van) het deelnemende hotel en het testen op locatie voor groepen.

👉 Lees het persbericht voor meer informatie.

👉 Boek nu jouw volgende meeting bij één van de hotels van Radisson Hotel Group.

Veilig vergaderen bij Radisson Hotel Group
Sneltest service op locatie bij Radisson Hotel Group

Trends van meetings en events

Een belangrijke must have die we dit jaar terug gaan zien in onze meetings en events industrie, is het hebben van een Booking Engine op de website van jouw vergaderlocatie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Meetingselect en onze Instant Booking & White Label Booking Engine? In dit artikel laten we je graag kennis maken met de voordelen de Booking Engine.

Interesse? 👉 Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse webdemo via deze link.

Wanneer? Elke week op donderdag.
Hoe laat? 10.00 uur ⏲
Waar? Online 💻

Conclusie

Veilig vergaderen kan eenvoudig gedaan worden bij veel hotels en vergaderlocaties in Nederland en buitenland. Weet je nog niet waar jouw volgende bijeenkomst plaats zal vinden? Neem dan een kijkje op onze website. Er staan meer dan 250.000 hotels en vergaderlocaties vermeld op ons platform.

👉 Boek jouw volgende bijeenkomst via Meetingselect

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter