Vergader in het hart van Utrecht

Meeting Venues 6 min

Wist je dat de Domtoren de hoogste kerktoren van Nederland is? En dat Utrecht is uitgeroepen tot de mooiste grachtenstad van Europa? Bewandel de 2 kilometer lange Oude gracht en bewonder de oude architectuur van de grachtenpanden. Of wacht tot het donker is en geniet van het magische beeld van de verlichte route.

Utrecht is dé ideale locatie voor vergaderingen en andere evenementen!
Hieronder zijn drie locaties uitgelicht, misschien wel jouw volgende bestemming?


Park Plaza Hotel Utrecht

Eten, ontmoeten en slapen onder één dak

Ondanks de wisselende stand van zaken zijn ze bij Park Plaza en Art’otel enorm enthousiast om vergaderingen, evenementen, creatieve brainstormsessies, product lanceringen, recepties en diners te kunnen organiseren in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

Je kunt centrale locaties verwachten, alles onder één dak, een deskundig team om de ruimte aan je wensen aan te passen, Radisson-voordelen voor elk evenement en bekroonde restaurants en bars die elke bijeenkomst naar een hoger niveau tillen, zoals TOZI Amsterdam, ARCA Amsterdam, en Carstens Brasserie.

Boek vandaag nog een rondleiding met hun team om de mogelijkheden voor een volgend evenement te verkennen.

COVID Maatregelen

Vanaf 6 november 2021 is het dragen van een mondkapje verplicht in alle openbare ruimtes waar geen Corona Toegangsbewijs vereist is.

Voor toegang in het restaurant zal na een succesvolle test er bij gasten niet-invasieve temperatuurmetingen met behulp van warmtebeeldtechnologie worden gedaan. Dit is voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Als de temperatuur van een gast hoger dan 37,8 graden Celsius is, zal er hulp aangeboden worden en moet de gast in zelfisolatie in diens kamer. Als de gast van het restaurant niet in het hotel verblijft, wordt op een vriendelijke manier de toegang geweigerd.

Na 20.00 uur is het momenteel verboden om alcohol te serveren of te consumeren in restaurants, bars of via roomservice.

Voor klanten die 3 weken van tevoren een vergadering boeken, zijn COVID-19-sneltests beschikbaar.

👉 Boek nu een ruimte bij het Park Plaza Hotel in Utrecht!

👉 Of neem contact op via de mail!

👉 Of neem contact op via de telefoon!


Centraal Museum Utrecht

Gehuisvest in een Middeleeuws kloostercomplex in het hart van Utrecht is het Centraal Museum; een unieke, historische locatie met een eigentijds interieur waar aandacht is voor duurzaamheid en comfort. Dit oudste stedelijk museum van Nederland biedt een ontspannen en inspirerende ambiance voor uiteenlopende bijeenkomsten. Of het nu gaat om een informele borrel, een heerlijk diner, of een inspirerend congres.

Tussen kunst en cultuur, kan bij het museum alles besproken worden wat je wilt.
Het museum geeft je de open blik, om dat samen met jouw beoogde deelnemers te doen. Eerder met elkaar, dan tegen elkaar. Eerder de oplossing dan de confrontatie.
Eerder de open blik dan de opinie. Eerder kalmte dan oproer.

Alle opbrengsten van bijeenkomsten komen ten goede aan het museum en dragen bij aan het behoud van cultureel erfgoed in de stad Utrecht. Je bent van harte welkom!

COVID Maatregelen bij Centraal Museum Utrecht

Conform de COVID maatregelen van de overheid, geldig vanaf 6 november 2021, zal het Centraal Museum Utrecht, uw coronatoegangsbewijs controleren voor toegang. Dit is ook geldig voor het museumcafé en terras.

In het Centraal Museum zijn de ventilatie installaties ingericht volgens de RIVM richtlijnen en word er gezorgd voor goede afzuiging en aanvoer van frisse lucht. Het is vanzelfsprekend om regelmatig metingen te verrichten. Om te blijven controleren of de voorgeschreven hoeveelheid verse lucht (in m3 per persoon) gehandhaafd word voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers. De tentoonstellingsruimtes hebben klimaatinstallaties die zorgen voor een constante temperatuur van 22 graden.

👉 Boek nu een ruimte bij het Centraal Museum Utrecht!


Carlton President Hotel

Jouw perfecte meeting of event bij Carlton President!

A breath of fresh air in an urban vibe

Zoek je een passende locatie voor een snelle brainstorm, langere trainingsessies met een aantal teams, meerdaags congres, een besloten inspiratie-diner of wil je groots uitpakken met een inspirerend event met talks en muziek? Dan is het Carlton President Hotel in Utrecht, naast de A2, de perfecte locatie voor jou! Ze zijn gespecialiseerd in het faciliteren van alle vormen en maten die te maken hebben met uitwisseling van kennis of ideeën. Welke sfeer, ambiance, prijsniveau, hapjes of ontmoetingsmomenten je ook zoekt, ze zorgen dat je resultaten worden behaald!

The Perfect Meeting

De wisselwerking tussen omgeving en inspiratie/ideeënontwikkeling fascineert hun mateloos. Carlton President is compleet ingericht om de ideeën en masterplannen van onze gasten verder te brengen. Maak je meeting zo eenvoudig of uitgebreid als je zelf wilt. Van een simpele boeking met alleen water en koffie tot een standaard arrangement met broodjes of volledig op maat (ook vegan). Voel je vrij om toe te voegen wat jij nodig hebt voor the perfect meeting.

Carlton President Hotel - Living - Hugo Thomassen Photographer ©

Wat wil je bereiken?

Knus, groot, rustig, speels, serieus, industrieel of intiem. Bij Carlton is er veel keus. Een team building-event vraag nou eenmaal iets anders van een ruimte dan een rustige presentatie met gedimd licht. Ze denken graag mee welke ruimte geschikt is voor wat je wilt bereiken!

De openbare (ontmoeting) ruimtes door het gehele hotel krijg je erbij – zo kan je even privé zitten, mensen ontmoeten of kun je terecht voor een lekkere kop koffie.

Carlton President Hotel - Lobby - Hugo Thomassen Photographer ©

Love what you do

Het is al jarenlang hun drijfveer: een omgeving aanbieden die ondernemers aanzet tot inspiratie, actie en ontspanning. Door het hele hotel vind je een spannende mix aan open ruimtes, diverse zitplekken, intieme plekken, inspirerende zalen en een geluidsdichte boost. Bovendien kan iedere gast blijven slapen in één van Carlton’s comfortabele kamers!

Food for thought - Als je hard werkt, wil je goed eten

Energie: hét hoofdingrediënt voor de gerechten en drankjes op onze kaart. De geur van huisgemaakte ontbijtkoek komt je tegemoet en maak kennis met typisch Utrechtse koekjes. Vers fruit, fruitwater, verse thee of zelf verse jus d'orange tappen? Alles kan!

Carlton President houdt ervan om het mensen, teams en groepen naar hun zin te maken. Wat je ook organiseert en welke culinaire wensen je ook hebt, het keukenteam van hun restaurant One24 laat jou verrassen!

Carlton President Hotel - Restaurant - Hugo Thomassen Photographer ©

Innovatie in Carlton President

Ze zijn er trots op dat ze de locatie mogen zijn van uiteenlopende innovatie-, strategie- en organisatieverander-trajecten. In hun huis komen bedrijven, gemeentes, hospitality partners, fondsen en charity partijen met hun teams samen om na te denken over de toekomst. Innovatie vindt vaak plaats als er verschillende denkwerelden bij elkaar komen en in Carlton President ontstaat die vibe!

COVID Maatregelen

Vanaf 13 November voor de komende drie weken, hotel-, vergader- en lokale dag gasten zijn gediend in het bezit te zijn van een geldige, persoonlijke code in de Corona Check App. Dit geldt voor gasten vanaf 13 jaar. Carlton President is een QR locatie en de 1,5 meter regel is niet van toepassing binnen in het hotel. De volgende drie codes in de Corona Check App zijn geldig:

  • Vaccinatiebewijs
  • Herstelbewijs
  • Niet gevaccineerd? Een geldig testbewijs wordt ook geaccepteerd.

Als je geen mobiele telefoon of de optie tot het downloaden van de app op je telefoon? Print dan het vaccinatie of test bewijs uit via coronacheck.nl. Het document dat je hebt ontvangen met de resultaten van je PCR test, dient uitgeprint ook als toegang bewijs. Je registratiekaart Corona vaccinatie en geel vaccinatieboekje worden ook geaccepteerd.

Wanneer je niet kunt voldoen aan de bovenstaande punten, word toegang tot het hotel geweigerd.

Het ONE24 restaurant is dagelijks open tot 20:00. Ontbijt, lunch en diner is nog steeds mogelijk. Wil je na 20:00 dineren en je hebt een hotel kamer geboekt? Dan zorgt Carlton voor een tafel in je kamer en kun je op je kamer dineren.

👉 Boek nu een ruimte bij het Carlton President Hotel in Utrecht!


Meeting Venues Vergaderen Events Utrecht Centraal Museum Carlton President Hotel Park Plaza Hotel
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter