written by
Marije Wendt

Vergaderlocaties in Zuid-Holland

Meeting Venues 1 min read

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Zuid-Holland aan het strand of vlakbij de snelweg? In dit artikel laten we je graag kennis maken met twee hotels op toplocaties: Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag en Golden Tulip Noordwijk Beach

Waar boek jij jouw volgende meeting?

Sta jij met jouw locatie nog niet op onze website? Meld je dan vandaag nog gratis aan!

Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag

Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag is een sfeervol 4-sterren hotel. Het hotel is een ideale plek voor trainingen en vergaderingen want het ligt vlakbij de A12 en daarnaast is het treinstation op loopafstand.

In het hotel zijn er 5 vergaderzalen voor maximaal 150 personen. De vergaderzalen zijn voorzien van internet, airconditioning en een beamer. Daarnaast zorgen de flexibele muren voor verschillende mogelijkheden.

Verder heeft het hotel nog 77 hotelkamers en tijdens de vergadering kan er genoten worden van een overheerlijke lunch. Na de vergadering kun je dineren in het restaurant en genieten van een lekkere borrel in de bar.

👉 Boek hier jouw volgende bijeenkomst

Golden Tulip Noordwijk Beach

Waar Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag gunstig gelegen ligt vlakbij de snelweg, kun je bij het 4-sterren hotel Golden Tulip Noordwijk Beach genieten en uitwaaien op het strand 🏖️.

Het hotel heeft 10 vergaderzalen en zijn allemaal voorzien van een beamer, internet en airconditioning. Bij dit hotel is jouw vergadering ideaal te combineren met activiteiten op het strand - Business and pleasure in één!

Mocht je jouw bijeenkomst willen combineren met een overnachting, dan heeft dit hotel ook 82 kamers en een eigen restaurant voor ontbijt, lunch en diner.

👉 Boek hier jouw volgende bijeenkomst

Conclusie

Ben je op zoek naar vergaderlocaties in Zuid-Holland? Denk dan vooral aan deze twee locaties. De hotels bevinden zich op top locaties in Nederland en daarnaast bieden zij persoonlijke service om de dag zo effectief mogelijk te laten verlopen!

👉 Boek jouw volgende bijeenkomst via Meetingselect

Weet je nog niet waar jouw volgende bijeenkomst plaats zal vinden? Neem dan een kijkje op onze website. Er staan meer dan 250.000 hotels en vergaderlocaties vermeld op ons platform.

Meld je gratis aan bij Insiders.

Wil je meer van dit? Sluit je aan bij andere meeting professionals die zich hebben aangesloten bij Insiders om gratis, handige en duidelijke artikelen over meeting planning te ontvangen in hun mailbox, één keer per maand.

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter