Vergaderen en nieuwe ontwikkelingen bij BCN

Meeting Venues 2 min

BCN heeft tijdens deze lockdown haar tijd nuttig besteed en achter de scherm hard gewerkt om alle gasten straks weer veilig en gastvrij te ontvangen. Alle zes de locaties zijn nu zo ingericht dat er snel en effectief ingespeeld kan worden op mogelijke versoepelingen en de bijbehorende maatregelen.

Samen met Meetingselect heeft BCN een mooie ontwikkeling doorgevoerd: het reserveringsysteem van BCN is straks gekoppeld aan Instant Booking van Meetingselect. Lees snel verder 🤩!

BCN boekbaar via Instant Booking bij Meetingselect

BCN en Meetingselect hebben de afgelopen periode keihard met elkaar gewerkt om een koppeling te realiseren tussen het reserveringssysteem van BCN en het nieuwe product Instant Booking van Meetingselect.

Met trots kunnen wij zeggen dat de trainingslocaties van BCN op zeer korte termijn direct online te boeken zullen zijn! Door de komst van deze mooie ontwikkeling zal het reserveren bij één van de zes BCN trainingslocaties nog eenvoudiger en sneller zijn. Je kunt namelijk gelijk zien of er beschikbaarheid is en wat de kosten zijn. Instant Booking is zeer gebruiksvriendelijk en hierdoor genereer je als locatie meer inkomsten uit directe boekingen.

👉 Ben jij ook benieuwd naar Instant Booking en wil je ervaren welke mogelijkheden er allemaal zijn? Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse webdemo, elke donderdag om 10 uur. Tot dan!

Beperkt geopend

De trainingslocaties van BCN zijn nu beperkt geopend. Het is namelijk mogelijk om bij de trainingslocaties bijeenkomsten te organiseren die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van het beroep of bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, bedrijfsveiligheid of volksgezondheid, bijeenkomsten met een ontheffing en examinering of certificering.

Klanten zijn enthousiast wanneer zij hun bijeenkomst bij BCN hebben gehad. De manier waarop BCN de bijeenkomsten weet te organiseren, veilig en professioneel, wordt door de klanten zeer goed ontvangen. Bekijk hieronder een greep uit de vele positieve reviews:

De positieve vooruitzichten bij BCN

Nu het vaccineren gestart is, zelftests beschikbaar zijn en diverse testevenementen goede resultaten laten zien, heeft BCN de hoop dat er binnenkort zeker weer dingen mogelijk zijn.

BCN houdt hier dan ook rekening mee en op alle trainingslocaties kan er snel en effectief gereageerd worden op nieuwe versoepelingen en maatregelen. Daarnaast kun je jouw volgende bijeenkomst met een gerust hart bij één van de BCN trainingslocaties boeken, want;

  • Jouw gezondheid en de gezondheid van jouw deelnemers worden uiterst serieus genomen;
  • Wanneer de Overheid uiteindelijk toch bepaald dat jouw bijeenkomst niet door kan gaan, geen paniek! Jouw bijeenkomst wordt kosteloos geannuleerd.

👉 Boek nu snel en eenvoudig jouw volgende bijeenkomst bij BCN via Meetingselect.

BCN

BCN is er helemaal klaar voor en kan niet wachten totdat zij jou en jouw gasten mogen ontvangen!

👉 Boek eenvoudig jouw volgende bijeenkomst via Meetingselect

Best Workplace Meeting Platform 2021

Corporate Vision host voor de zesde keer rij de Technology Innovator Awards. Vorig jaar heeft Meetingselect de prijs Best Online Meeting Booking Tool 2020 - Europe mogen ontvangen en dit jaar zijn wij genomineerd voor Best Workplace Meeting Platform 2021 - Europe!

Een enorme eer en hopelijk valt Meeingselect voor de tweede keer op rij in de prijzen🏆.

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter