Vergaderen in de grote steden van Nederland

Meeting Venues 1 min

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven zijn de grootste steden in Nederland. In dit artikel laten we je graag kennis maken met drie verschillende vergaderlocaties in één van deze steden. Lees snel verder en ontdek in iedere stad een pareltje 💎.

Waar boek jij jouw volgende vergadering?

Marriott The Hague

Ken je Marriott The Hague al als vergaderlocatie? Met 24 flexibele vergader- en evenementenruimtes is deze locatie geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu een virtueel, hybride of live evenement organiseert, zelfs tijdens deze tijden maakt het hotel jouw evenement briljant. Daarnaast biedt het hotel je alles wat je nodig hebt en al het onnodige wordt achterwege gelaten.

Marriott The Hague is onderdeel van de familie Marriott International en heeft een aantal nieuwe protocollen en verhoogde praktijken geïmplementeerd naar aanleiding van de COVID-19 pandemie. Deze nieuwe protocollen zijn een toevoeging op hun huidige uitstekende service en garanderen jou en jouw gasten ervan dat jouw vergadering en evenement veilig georganiseerd kan worden.

Verwelkom je gasten in een internationale omgeving midden in het groene hart van Den Haag 💚.

👉Boek hier jouw volgende bijeenkomst

Movenpick Amsterdam

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre is een professionele evenementen- en congres locatie die goed is in het organiseren van hybride & online evenementen. De locatie beschikt over een ervaren en professioneel AV team die graag met de klant mee denkt.

Als groot conferentiehotel in Amsterdam biedt Mövenpick hotel Amsterdam City Centre eindeloze mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een:

  • Green room
  • Opstelling voor een talkshow
  • Aftermovie van jouw event of goede fotografie
  • Live chatfunctie of virtuele break out ruimtes 💻

Naast het maatwerk dat de locatie altijd biedt, bieden zij nu ook 2 complete pakketten aan;

  • Hybrid Boardroom Special 360 degree camera – tot 6 personen in een Boardroom vanaf €550,-
  • Hybrid Meeting Special 360 degree camera – tot 14 personen in een vergaderzaal vanaf €950,-

ALLSAFE: Het conferentiehotel heeft versterkte maatregelen voor hygiëne en preventie ingevoerd om jouw veiligheid en die van jouw gasten te garanderen.

Het ALLSAFE-label dat door Bureau de Wit is geverifieerd, vertegenwoordigt de nieuwe protocollen en normen voor verhoogde hygiëne en biedt de garantie dat hun hotels aan deze normen hebben voldaan.

👉Boek hier jouw volgende bijeenkomst

Pullman Eindhoven Cocagne

Het afgelopen jaar heeft Pullman Eindhoven Cocagne haar creativiteit maximaal benut en in samenwerking met Bazelmans AV haar eigen studio met uniek decor ontwikkeld.

De enorme LED-wall (30m2) is ideaal voor onder andere vergaderingen, livestreams, corporate evenementen, product lanceringen, webinars of congressen, waarmee zij jouw online event naar het hoogste niveau kunnen tillen. Studio Pullman is ingericht met state-of-the-art materiaal en wordt bediend door ervaren technici.

Ontmoeten is meer dan alleen een vergadering. Het is een beleving, een bijeenkomst met mensen die elkaar inspireren. Samen bereik je meer dan elk afzonderlijk.

Pullman Eindhoven Cocagne is klaar voor zowel online hybride als live events!

👉Boek hier jouw volgende bijeenkomst

Trends van meetings en events

Een belangrijke must have die we dit jaar terug gaan zien in onze meetings en events industrie, is het hebben van een Booking Engine op de website van jouw vergaderlocatie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Meetingselect en onze Instant Booking & White Label Booking Engine? In dit artikel laten we je graag kennis maken met de voordelen de Booking Engine.

Interesse? 👉 Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse webdemo via deze link.

Wanneer? Elke week op donderdag.
Hoe laat? 10.00 uur ⏲
Waar? Online 💻

Conclusie

Mocht je binnenkort een vergaderingen willen organiseren in één van deze steden, denk dan vooral aan Marriott The Hague, Mövenpick Amsterdam City Centre en Pullman Eindhoven Cocagne. Mooie, grote en professionele vergaderlocaties waar jouw vergadering in alle veiligheid wordt georganiseerd.

Weet je nog niet waar jouw volgende bijeenkomst plaats zal vinden? Neem dan een kijkje op onze website. Er staan meer dan 250.000 hotels en vergaderlocaties vermeld op ons platform.

👉 Boek jouw volgende bijeenkomst via Meetingselect

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter