Vergaderen in Nederland en Duitsland

Meeting Venues 2 min

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Nederland of in het buitenland zoals Duitsland? In dit artikel laten we je graag kennis maken met de hotels Bilderberg Bellevue Hotel Dresden en Aparthotel Adagio Amsterdam City South.

Bilderberg Bellevue Hotel Dresden

Bij het Bilderberg Bellevue Hotel Dresden kun je veilige & corona proof evenementen en vergaderingen organiseren. Het hotel hanteert een goed hygiëneconcept en sneltesten zijn voor jou en jouw gasten inbegrepen.

Bilderberg Bellevue Hotel Dresden
Atrium

Het conferentiehotel is gelegen in het centrum van Dresden en tevens de grootste van de stad. Hier heb je alle ruimte om jouw evenement of vergadering op een veilige afstand te organiseren. In totaal heeft het hotel 20 vergaderzalen. Heb je een vergadering of evenement die helemaal op maat georganiseerd dient te worden? Door de exclusieve binnen- en buitenruimtes is er veel mogelijk in het hotel. Of het nu gaat om een conferentie, vergaderingen of actieve pauzes in de buitenlucht in de tuin van maar liefst 20.000 m², niets is te gek voor deze locatie!

De ruime banquet hal bevindt zich in een apart gedeelte met eigen ingang. De 340 kamers en suites zijn in 2020 gerenoveerd en zijn state-of-the-art.

De ligging van het hotel is daarnaast ook ideaal: het heeft een centrale ligging en bevindt zich direct aan de oever van de rivier de Elbe. Het hotel is goed verbonden met het openbaar vervoer.

👉 Boek nu jouw volgende vergadering bij Bilderberg Bellevue Hotel Dresden!

Aparthotel Adagio Amsterdam City South

Aparthotel Adagio Amsterdam City South is centraal gelegen vlak naast de ring in Amstelveen. Het Aparthotel is goed bereikbaar per auto of per openbaar vervoer. De metro/tram bevindt zich op loopafstand van het hotel en brengt je binnen 5 minuten naar de Zuidas toe.

Het Aparthotel heeft in totaal 151 moderne appartementen, een gedeelde lobby met werkruimte, fitnessruimte en drie meeting zalen waarvan er twee aan elkaar gekoppeld kunnen worden voor grotere groepen. De zalen beschikken over moderne technologie zoals high speed internet en visualisatie via de beamer.

👉 Boek nu jouw volgende vergadering bij Aparthotel Adagio Amsterdam City South!

Trends van meetings en events

Een belangrijke must have die we dit jaar terug gaan zien in onze meetings en events industrie, is het hebben van een Booking Engine op de website van jouw vergaderlocatie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Meetingselect en onze Instant Booking & White Label Booking Engine? In dit artikel laten we je graag kennis maken met de voordelen de Booking Engine.

Interesse? 👉 Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse webdemo via deze link.

Wanneer? Elke week op donderdag.
Hoe laat? 14.00 uur ⏲
Waar? Online 💻

Bijeenkomsten Events
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter