written by
Marije Wendt

Vergaderlocaties in het midden van Nederland

Meeting Venues 3 min read

De vergaderlocaties in Nederland staan klaar om jou en jouw gasten met open armen te ontvangen. Ben je op zoek naar vergaderlocaties in het midden van Nederland? In dit artikel inspireren we je graag met de locaties Congrescentrum B&I, Crowne Plaza Utrecht - Central Station en Holiday Inn Amsterdam Arena Towers.

Waar boek jij jouw volgende meeting? Kijk op onze website voor unieke & bijzondere vergaderlocaties over de hele wereld.

Sta jij met jouw locatie nog niet op onze website? Meld je dan vandaag nog gratis aan!

Congrescentrum B&I

De evenementenhal van Congrescentrum B&I biedt volop mogelijkheden voor jouw congres of evenement. Het is een moderne en ruime zaal met historisch karakter. Er kunnen o.a. grote voertuigen en groot materieel de hal in gereden worden. Inmiddels wordt de hal ook gebruikt als theaterzaal.

De industriële sfeer in combinatie met de sfeervolle verlichting zorgt voor een unieke beleving voor de bezoeker.

Wist je dat Congrescentrum B&I in het pand zit van de voormalige Willem George Frederikkazerne?

Binnenkort gaat het congrescentrum verbouwen en hierdoor gaat het nóg mooier worden! Er worden meer vergaderzalen en toiletten gerealiseerd in een nieuwe look en feel. De keuken en het restaurant worden ook geheel vernieuwd, inclusief een uitgifteloket naar een sfeervol ontmoetingsplein in de evenementenhal. Koffie, lunch, borrel of walking diner zijn hierdoor nóg beter mogelijk!

👉 Boek hier jouw volgende bijeenkomst

Crowne Plaza Utrecht - Central Station

Ben je al bekend met het hotel Crowne Plaza Utrecht - Central Station? Dit hotel bevindt zich in het hart van het centrum in Utrecht en is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten.

Met 7 strakke vergaderruimtes tot maximaal 350 gasten biedt Crowne Plaza Utrecht - Central Station de grootste plenaire vergaderruimte in Utrecht.

De locatie heeft supersnelle wifi, ruime bandbreedte, een boardroom met een spiksplinternieuw ingebouwde Crestron systeem en zelfs mogelijkheden tot het bouwen van een volledige Pop-up Studio - kortom, alles is hier in huis voor jouw hybride bijeenkomst.

Omdat het onzekere tijden zijn bieden zij nu een unieke Meet with Confidence promotie aan: geen annuleringskosten voor evenementen tot en met 50 personen (boek voor 30 juni 2021 en vergader voor 31 december 2021). Dat is handig 🙌.

Boek nu jouw volgende bijeenkomst via Meetingselect, het hotel is er klaar voor!

Holiday Inn Amsterdam Arena Towers

In het hart van de zaken- en uitgaansbuurt ‘Amsterdam Zuidoost’ is het Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers hotel te vinden. Het hotel ligt slechts op 10 minuten rijden van het Amsterdam RAI congrescentrum, ideaal!

Naast de perfecte ligging in Amsterdam Zuidoost heeft het hotel ook:

  • Een gunstige ligging om met de trein te komen - het is maar vijf minuten lopen naar treinstation Amsterdam Bijlmer Arena.
  • Een ideale uitvalsbasis om met de auto te komen - directe verbindingen met de A1, A2 en A4.
  • 440 parkeerplaatsen, inclusief laadpalen voor elektrische auto’s.
  • Nieuwe, ruime en moderne slaapkamers voor een goede nachtrust 🌃.

Wat jouw doel van de bijeenkomst ook is, het hotel zorgt ervoor dat alles voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Het hotel beschikt namelijk over:

  • 6 vergader- en evenementenzalen met een oppervlakte van 10764 m²
  • perfecte combinatie van een flexibele vergaderruimte - voorzien van comfortabele business seats en AV
  • Genoeg ruimte en flexibiliteit om de perfecte 1.5 meter opstelling te maken zodat jouw bijeenkomst en andere evenementen veilig georganiseerd kan worden.

👉 Boek hier jouw volgende bijeenkomst

Conclusie

Ben je dus op zoek naar vergaderlocaties in het midden van Nederland? Denk dan vooral aan deze drie locaties! Alle drie de locaties staan klaar om jou en jouw gasten met open armen te ontvangen en kunnen niet wachten om jouw volgende bijeenkomst of evenement te organiseren.

Weet je nog niet waar jouw volgende bijeenkomst plaats zal vinden? Neem dan een kijkje op onze website. Er staan meer dan 250.000 hotels en vergaderlocaties vermeld op ons platform.

Meld je gratis aan bij Insiders.

Wil je meer van dit? Meld je nu aan bij Insiders, net zoals andere meeting professionals, om handige en duidelijke artikelen over meeting planning te ontvangen in je mailbox, twee keer per maand.

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter