Vergaderlocaties in Utrecht en Den Haag

Meeting Venues 3 min

Nederland kent veel inspirerende, unieke en grote vergaderlocaties maar ook eventlocaties. Denk bijvoorbeeld aan Jaarbeurs in Utrecht en The Hague Conference Centre New Babylon in Den Haag. Beide vergaderlocaties hebben een zee van ruimte en hebben in de afgelopen maanden niet stil gezeten. Benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Jaarbeurs in Utrecht

Met meer dan 100.000 m² oppervlakte is Jaarbeurs dé plek voor elke bijeenkomst en biedt het ruimte voor alle creatieve ideeën. Elke zaal kan omgetoverd worden naar elk gewenste sfeer; van indrukwekkende congressen tot schitterende shows en beurzen. Inclusief inrichting, uitstekende foodservice en audiovisuele middelen. De mogelijkheden bij Jaarbeurs zijn eindeloos!

Kiwa COVID-19 keurmerk

Jaarbeurs heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa ontvangen. De afgelopen periode heeft Kiwa de maatregelen getoetst die Jaarbeurs heeft genomen om de eventuele verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met het keurmerk kan Jaarbeurs laten zien dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.

Jaarbeurs beschikt dan ook over een volledig coronaproof-locatie, waarin maar liefst 1050 mensen samen mogen komen op 1,5 meter afstand. Voor nu de locatie met de grootste capaciteit.

SCALA: grootste coronaproof theater van Nederland

Jaarbeurs breidt nog verder uit! Met SCALA zijn er nog meer mogelijkheden om live en online ontmoetingen op 1,5 meter plaats te laten vinden. Je kunt veilig vanuit een eigen loge of vanuit huis deelnemen. Jouw event kan altijd doorgaan. Live, hybride en online.

Bij Jaarbeurs zijn ze pas tevreden als jij ook tevreden bent. Er wordt graag meegedacht aan de inrichting en de uitvoering van het evenement. Zij brengen je in contact met alle partners uit hun netwerk en creëren nieuwe kansen en groeimogelijkheden. Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie.

Jouw wens staat centraal 🌟:

  • Flexibele mogelijkheden
  • Horeca en catering service
  • Evenementspecialisten in huis
  • Meer dan 100 jaar expertise
  • Innovatieve faciliteiten

Jaarbeurs is een centraal gelegen vergaderlocatie. Het bevindt zich direct naast Utrecht Centraal maar ook dichtbij de snelweg. Daarnaast is het levende centrum van Utrecht op loopafstand en dit heeft veel extra’s te bieden voor jouw gasten. Plus, in de directe omgeving vind je meerdere hotels!

The Hague Conference Centre New Babylon

Ook The Hague Conference Centre New Babylon heeft niet stilgezeten de afgelopen tijd. In deze tijd waarin webcasting, webinars en livestreaming niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven, zijn zij een samenwerking aangegaan met AVEQ: Een krachtenbundeling van specialisten op het gebied van presentatie en communicatie.

The Hague Conference Centre heeft een complete plug en play studio door hen in laten richten.

Thomas van der Zee – Commercieel Directeur zegt: “Naast centraal gelegen en uitstekend bereikbaar, zijn we met deze nieuwe studio nu in staat om klanten op een kostenefficiënte manier een online ervaring aan te bieden”.

Het mooie aan de vaste studio set up is dat een webcast tegen lagere prijzen aangeboden kan worden.

Een paar feiten op een rij:

  • De studio is voorzien van veel lichtinval
  • Direct uitzicht op Den Haag Centraal - dit geeft een dynamisch karakter aan iedere webcast
  • Bij de inrichting is gebruik gemaakt van professioneel apparatuur op basis van de nieuwste technologieën
  • Iedere webcast wordt naast dat het uitgezonden wordt, ook opgenomen

Daarnaast is het ook mogelijk om een online evenement op te schalen naar een hybride evenement vanwege de vele ruime zalen van The Hague Conference Centre. Uiteraard wanneer het weer mogelijk is om veilig bij elkaar te komen 👯‍♀️.

Conclusion

Jaarbeurs en The Hague Conference Centre hebben geweldige ontwikkelingen doorgemaakt en zijn weer klaar om vergaderingen en evenementen te organiseren.

Weet je nog niet waar jouw volgende bijeenkomst plaats zal vinden? Neem dan een kijkje op onze website. Er staan meer dan 250.000 hotels en vergaderlocaties vermeld op ons platform.

Als je jouw locatie nog niet bij ons heeft aangemeld, meld je dan vandaag nog aan (het is gratis).

Meld je gratis aan bij Insiders.

Wil je meer van dit? Sluit je aan bij andere meeting professionals die zich hebben aangesloten bij Insiders om gratis, handige en duidelijke artikelen over meeting planning te ontvangen in hun mailbox, één keer per maand.

Venue Promotion
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter