5 Verbazingwekkende Vergaderlocaties Met Buitenruimtes in Nederland

Meeting Venues 2 min

Nederland kent veel verbazingwekkende vergaderlocaties met buitenruimtes waar bijeenkomsten gehouden kunnen worden. Daarnaast zorgen bijeenkomsten in buitenruimtes voor een veilige en sociale afstandsvriendelijke omgeving voor de deelnemers.

Hoewel we niet altijd warm en zonnig weer kunnen garanderen, biedt Nederland geweldige locaties met buitenruimtes aan die veel verschillende mogelijkheden hebben voor een bijeenkomst. Bovendien geeft het organiseren van bijeenkomsten in de buitenlucht meer flexibiliteit in opstellingen ten opzichte van binnenruimtes.

Enthousiast geworden? Hieronder staan 5 locaties ter inspiratie!

Tip: Zoek in de database van Meetingselect naar locaties

5 Nederlandse vergaderlocaties met buitenruimtes

1. Finley Het Witte Huis

Deze locatie is al jaren een uitstekende vergaderlocatie voor zowel kleine als grote vergaderingen. Door de combinatie van een inspirerende zakelijke locatie en de gezonde dosis ontspanning aan de Loosdrechtse Plassen, maakt dit de perfecte plek voor effectieve en bijzondere bijeenkomsten.

Wist je dat Finley ook een royale buitenruimte heeft met prachtige uitzichten?

BOEK FINLEY OF INFORMEER VANDAAG NOG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

2. Paviljoen Het Houtse Meer, Breda

Het Houtse Meer is de perfectie locatie voor ongedwongen, leuke & ontspannende ontmoetingen in de natuur.

Of je nou op zoek bent naar een buitenlocatie voor een BBQ of een plek waar je een teamactiviteit kunt organiseren, Het Houtse Meer voorziet in de behoeften van alle meeting planners.

Daarnaast is Het Houtse Meer prachtig gelegen aan een klein meertje waardoor je het gevoel krijgt dat je op een exotische bestemming bent. Tip: zorg ervoor dat je van tevoren reserveert, want vooral in de zomer kan het hier erg druk zijn.

BOEK VANDAAG NOG HET HOUTSE MEER

3. Chateau St. Gerlach

Klaar om te genieten op dit landgoed in het prachtige Limburg? Gelegen aan de rand van het natuurgebied Ingendael en op een steenworp afstand van Maastricht, combineert Chateau St. Gerlach pure luxe met een prachtige stijl.

Het landgoed is een geliefde ontmoetingsplek en het beschikt over talrijke vergader- en evenementenzalen. Of het nu gaat om een klein intiem evenement, een grootschalig feest of een bruiloftsfeest, er zijn tal van mogelijkheden op het landgoed.

BOEK DE VOLGENDE VERGADERING BIJ CHATEAU ST. GERLACH

4. Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Dit strandhotel is perfect voor buitenactiviteiten! Ideaal gelegen in het hart van de duinen en op slechts een paar minuten afstand van het strand.

De ideale zakelijke locatie met 3 multifunctionele vergaderzalen, een capaciteit tot 250 personen en een enthousiast team staat altijd paraat. Dit strandhotel is perfect voor elke gelegenheid: voldoende ruimte voor grootschalige presentaties, kleine ruimtes voor privé vergaderingen en voldoende werkruimtes met daglicht voor meerdaagse evenementen.

Fletcher Zuiderduin Beachhotel heeft zelfs een eigen strandpaviljoen waar gasten kunnen genieten van de zonsondergang met uitzicht op de zee en de duinen!

BOEK HIER DE VOLGENDE VERGADERING BIJ FLETCHER ZUIDERDUIN

5. De Ruwenberg Hotel

Meeting Venues With Outdoor Space

Het kasteel "De Ruwenberg" dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een inspirerende, groene en ontspannende omgeving.

Het 14 hectare grote landgoed biedt 40 vergaderzalen, 16 plenaire zalen en 24 break-out ruimtes. Het beste is dat elk deel van het kasteel zijn eigen luxueuze buitenruimte en terras heeft dat exclusief gebruikt kan worden. Hierdoor is het de perfecte plek voor vergaderingen in de open lucht.

BOEK HIER DE VOLGENDE VERGADERING BIJ DE RUWENBERG

Conclusie

Nederland heeft een overvloed aan vergaderlocaties met buitenruimtes waar bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. Of je nu op zoek bent naar een locatie op het platteland, aan het strand of een kasteel, Nederland heeft het allemaal.

Bij Meetingselect hebben we een verscheidenheid aan locaties die perfect zijn voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten of teambuilding activiteiten. Hopelijk geeft deze selectie voldoende inspiratie!

Nieuwsgierig naar andere locaties of ideeën? Neem vandaag contact met ons op!

Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter