Vijf bijzondere vergaderlocaties in Nederland

Meeting Venues 4 min

Yes! Wat een geweldig nieuws hebben we afgelopen week mogen ontvangen: vanaf 5 juni mogen we weer bijeenkomen met groepen tot 50 personen 🧍🧍‍♀️. Vergaderlocaties in Nederland kunnen niet wachten totdat zij jou en jouw gasten weer veilig mogen verwelkomen.

Op zoek naar jouw volgende vergaderlocatie? In dit artikel laten we je graag kennis maken met verschillende vergaderlocaties in Breda, Arnhem en Amsterdam.

Waar boek jij jouw volgende meeting?

Vergaderlocatie in Noord-Brabant

Breepark

Breepark is in een uitzonderlijk feestelijke stemming, want ... we mogen weer! Wat een heerlijk gevoel om dat van de daken te mogen schreeuwen. Hét moment om weer samen te komen en bijeenkomsten te plannen met jouw team of bedrijf.

Denk ook vooral groots want bij Breepark is niets onmogelijk! Tip van Breepark: Boek op tijd, geschikte locaties met voldoende ruimte zijn zeer in trek.

Omdat dit jaar iets anders is gelopen dan normaal, is Breepark van mening dat iedereen dit jaar een feestje verdiend 🥂. Er komen spannende dingen aan en houd daarom vooral Breepark in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

👉 Boek nu jouw volgende meeting of event bij Breepark in Breda.

Vergaderlocatie in Noord-Holland

Capital C Amsterdam

Let’s meet! Vergaderen op een creatieve plek voor groot en klein (8-150 gasten).

Dat vergaderen een andere lading heeft gekregen, snapt Capital C Amsterdam als geen ander. In de afgelopen maanden zijn we van fysieke meetings naar online en hybride meetings gegaan en nu gaan we weer langzaam terug. Welke reden jij ook hebt om te vergaderen, Capital C Amsterdam heeft er de ruimte voor.

Capital C

Elke vergaderruimte, ontworpen door Nederlandse designers, ademt creativiteit en is voorzien van alle nodige techniek, zoals videobellen. Van honderden tikkende klokken in de Clock Tower tot Instaproof in The Pink Salon. Capital C Amsterdam weet hoe jij indruk kunt maken op jouw gasten.

👉 Boek nu jouw volgende meeting of event bij Capital C

Vergaderlocaties in Gelderland

Hotel Haarhuis

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in het centrum van Arnhem? Hotel Haarhuis is sinds mei 1918 gevestigd in hartje Arnhem, tegenover het centraal station. Een bijzondere en centrale plek waar mensen samen komen voor vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen.

Hotel Haarhuis beschikt over 127 hotelkamers, 12 vergaderruimtes (boardrooms & zalen), restaurant, koffiebar, lounge, fitness, wijnkelder, rooftop bar (inclusief het mooiste toilet van Nederland) en is onlangs gerenoveerd.

Voor ieder event beschikt het hotel over een geschikte en bijzondere ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos!

👉 Boek nu jouw volgende meeting bij Hotel Haarhuis en ervaar de uitmuntende gastvrijheid & service, de bijzondere faciliteiten en het stijlvolle design van dit hotel in Arnhem.

De Koepelgevangenis

De Koepelgevangenis Arnhem is in 1886 door Johan Metzelaar ontworpen en heeft door de jaren heen verschillende functies gehad. Van penitentiaire inrichting, gevangenis, huis van bewaring tot een opvangcentrum. Inmiddels is de voormalige gevangenis een populaire locatie voor vergaderen, evenementen, bedrijfsuitjes, Escape rooms, teambuilding spellen en rondleidingen door het historische gebouw.

De Koepelgevangenis beschikt in totaal over 4 boardrooms, een presentatiezaal, een ondergrondse bar en meerdere event- en ontvangstruimtes.

Ben je op zoek naar een bijzondere en veelzijdige locatie waar jouw gasten nog lang over zullen napraten? 👉 Boek dan nu jouw meeting of event bij de Koepelgevangenis!

Vergaderlocatie in Zuid-Holland

Room Mate Bruno

Het hippe 4-sterrenhotel Room Mate Bruno is gelegen in de bruisende stad Rotterdam. Het hotel biedt een verfrissend concept dat betaalbare luxe mogelijk maakt, want iedereen mag toch genieten van comfort, persoonlijke service en een mooi design?

Het hotel is gevestigd in een voormalige pakhuis uit 1818, Pakhuismeesteren, en is gelegen net over de Erasmusbrug aan de Maas. De trendy en functionele kamers in Room Mate Bruno ademen de geschiedenis van het gebouw.

Even wat feiten van deze locatie op een rijtje:

  • 9 schakelbare vergaderzalen met een maximale capaciteit van 130 personen en prachtig uitzicht 🌉;
  • De indrukwekkende industriële vergaderzaal van 400 m2 op de begane grond biedt ruimte voor een congres voor 225 personen, een stijlvol sitdown diner voor 120 personen of organiseer hier een gedenkwaardig evenement!

👉 Boek hier jouw volgende meeting of evenement bij Room Mate Bruno

Trends van meetings en events

Een belangrijke must have die we dit jaar terug gaan zien in onze meetings en events industrie, is het hebben van een Booking Engine op de website van jouw vergaderlocatie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Meetingselect en onze Instant Booking & White Label Booking Engine? In dit artikel laten we je graag kennis maken met de voordelen de Booking Engine.

Interesse? 👉 Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse webdemo via deze link.

Wanneer? Elke week op donderdag.
Hoe laat? 14.00 uur ⏲
Waar? Online 💻

Conclusie

Alle vergaderlocaties staan te springen om jou en jouw gasten weer te mogen ontvangen. Wij helpen je graag met het uitkiezen van jouw volgende vergaderlocatie:

  • Breepark in Breda is een perfecte locatie voor grote evenementen maar daarnaast ook uitermate geschikt voor kleinere bijeenkomsten.
  • Op zoek naar een vergaderlocatie met veel geschiedenis? Denk dan aan Hotel Haarhuis en De Koepelgevangenis.
  • Of ben je uiteindelijk op zoek naar een vergaderlocatie in onze hoofdstad Amsterdam? Capital C Amsterdam inspireert jou en jouw gasten graag met hun geweldige vergaderzalen!
Meeting Venues
Meetings industry insights you won't delete. Delivered to your inbox once per month.
Sign up for our newsletter